Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

HashKey oznámila zastavenie transakcií so spoločnosťou Binance

Hongkonská kryptoburza HashKey oznámila zastavenie transakcií so spoločnosťou Binance, čo naznačuje zvýšenú globálnu reguláciu a dohľad nad najväčšou kryptoburzou na svete. V stanovisku zverejnenom 19. apríla HashKey uviedol, že prestane prijímať vklady a spracovávať výbery do a z peňaženiek spojených s Binance, pričom vklady skončia 10. mája a výbery 17. mája. HashKey neuviedol konkrétne dôvody […]
Menej ako 1 min. min.

Hongkonská kryptoburza HashKey oznámila zastavenie transakcií so spoločnosťou Binance, čo naznačuje zvýšenú globálnu reguláciu a dohľad nad najväčšou kryptoburzou na svete. V stanovisku zverejnenom 19. apríla HashKey uviedol, že prestane prijímať vklady a spracovávať výbery do a z peňaženiek spojených s Binance, pričom vklady skončia 10. mája a výbery 17. mája. HashKey neuviedol konkrétne dôvody svojho rozhodnutia, označil to iba ako „zmenu politiky“.

Rozhodnutie HashKey je súčasťou širšieho trendu, ktorý odráža prebiehajúce výzvy a neistoty, ktorým čelí Binance. V posledných mesiacoch bola spoločnosť konfrontovaná s niekoľkými právnymi a regulačnými prekážkami, ako napríklad nigérijské obmedzenia na kryptoaktíva v dôsledku obáv z menových špekulácií, čo viedlo k zatknutiu jedného z výkonných riaditeľov Binance, Tigrana Gambaryana, a útek ďalšieho vedúceho predstaviteľa do Kene. Tieto incidenty viedli k zvýšenému dohľadu nad činnosťami Binance v rôznych krajinách.

Počas prebiehajúceho podujatia Token 2049 v Dubaji vrcholoví manažéri spoločnosti Binance zdôraznili výzvy, ktorým čelí spoločnosť. Generálny riaditeľ Richard Teng sa zaoberal prípadom Gambaryana a ubezpečil, že spoločnosť spolupracuje s nigérijskými úradmi na vyriešení tejto záležitosti. COO Noah Perlman spomenul prekážky, ktoré predstavuje dohoda o monitorovaní s regulačnými orgánmi USA, čo nasledovalo po dohode o vine a treste medzi Binance a americkým ministerstvom spravodlivosti. V rámci tejto dohody spoločnosť Binance priznala vinu za obvinenia z prania špinavých peňazí a súhlasila s vyrovnaním vo výške 4,3 miliardy dolárov. Dohoda tiež nariadila,aby nezávislý monitor dodržiavania predpisov pôsobil v spoločnosti Binance tri roky.

Zakladateľ a bývalý generálny riaditeľ Binance, Changpeng Zhao, odstúpil zo svojej funkcie, čo je ďalším dôkazom zvýšeného tlaku na spoločnosť. Tieto udalosti poukazujú na rastúci globálny tlak na kryptomenové burzy, ktorý môže mať významný vplyv na ich operácie a budúci vývoj.

Zdroj: cryptonews

Príspevok HashKey oznámila zastavenie transakcií so spoločnosťou Binance je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie