Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Helium Mobile dosahuje nový míľnik

Helium Mobile, inovatívny hráč na poli decentralizovaných bezdrôtových služieb, nedávno oznámil spustenie svojho licenčného programu Tech Stack, ktorý predstavuje významný krok vpred pre spoločnosť a celý priemysel. Tento program je zameraný na výrobcov zariadení a má za cieľ poskytnúť im prístup k pokročilej technológii a podpore, čím sa rozširuje Helium Network a umožňuje prístup k […]
Menej ako 1 min. min.

Helium Mobile, inovatívny hráč na poli decentralizovaných bezdrôtových služieb, nedávno oznámil spustenie svojho licenčného programu Tech Stack, ktorý predstavuje významný krok vpred pre spoločnosť a celý priemysel. Tento program je zameraný na výrobcov zariadení a má za cieľ poskytnúť im prístup k pokročilej technológii a podpore, čím sa rozširuje Helium Network a umožňuje prístup k komunitou poháňanej konektivite a cenovo dostupnej bezdrôtovej službe.

Licenčný program Tech Stack je navrhnutý tak, aby umožnil kolaboratívny ekosystém, v ktorom sú výrobcovia zariadení neoddeliteľnou súčasťou transformácie globálneho bezdrôtového priemyslu, ktorý je hodnotený na 3,1 bilióna dolárov. Tento program umožňuje výrobcom zariadení nielen prístup k technológii, ale aj k ekosystému s robustným zabezpečením, vrátane funkcií ako TrustZone, Secure Boot a šifrovanie celého disku, čo zvyšuje ich konkurencieschopnosť na trhu.

Generálny riaditeľ spoločnosti Helium Mobile, Amir Haleem, zdôraznil, že prístup k internetu by mal byť základným ľudským právom a že tento licenčný program je krokom k posilneniu postavenia jednotlivcov a komunít, podpore pokroku a budovaní prepojenejšieho sveta. Spoločnosť verí, že umožnením ďalším výrobcom využívať ich technológiu môže dôjsť k urýchleniu globálnej revolúcie v bezdrôtovej infraštruktúre.

Helium Mobile prichádza s riešením pre staviteľov sietí, ktoré poskytuje výrobcom tretích strán prístup k infraštruktúre a ekosystému s robustným zabezpečením. Tento krok umožňuje výrobcom zariadení využiť technologický balík spoločnosti Helium Mobile na urýchlenú integráciu pokročilých, decentralizovaných konektivitných riešení, čo je v dnešnom konkurenčnom prostredí kľúčové.

Celkovo licenčný program Tech Stack od Helium Mobile predstavuje významný míľnik nielen pre spoločnosť, ale aj pre celý priemysel, keďže otvára dvere pre širšiu spoluprácu a inovácie v oblasti bezdrôtových technológií. S týmto programom Helium Mobile posilňuje svoje poslanie demokratizovať prístup k bezdrôtovej konektivite a podporovať budovanie komunitou poháňanej siete, ktorá je dostupná a cenovo dostupná pre všetkých.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Helium Mobile dosahuje nový míľnik je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie