Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Herec Richard Dreyfuss z Čelistí vystupuje proti LGBTQ a trans agendě, divadlo se za něho omlouvá

I když je většina hollywoodských herců v plném souladu s prosazovanou globalistickou agendou, najdou se mezi nimi i výjimky. Jejich názory však nejsou druhou stranou přijímány zrovna příznivě, o čemž se dnes a denně přesvědčují všichni, kdo chtějí jít v rámci umělecké branže proti proudu. To samozřejmě neplatí jen pro USA, stačí se podívat i […]
Menej ako 1 min. min.

I když je většina hollywoodských herců v plném souladu s prosazovanou globalistickou agendou, najdou se mezi nimi i výjimky. Jejich názory však nejsou druhou stranou přijímány zrovna příznivě, o čemž se dnes a denně přesvědčují všichni, kdo chtějí jít v rámci umělecké branže proti proudu.

To samozřejmě neplatí jen pro USA, stačí se podívat i na naši či slovenskou angažovanou uměleckou úderku, která podpoří cokoli, co dnešní zvrácený systém přináší. A pokud je někdo „na druhé straně“ je za své názory perzekuován.

Jak velcí „demokraté“ jsou současní libtardi nedávno ukázaly reakce progresivistů na výroky amerického herce Richarda Dreyfusee, kterého jistě znáte přinejmenším ze série „Čelisti,“ kde hrál hlavní roli, ale i z mnoha dalších filmů.

Divadlo múzických umění v Massachusetts se ocitlo pod tlakem, aby se omluvilo poté, co herec Richard Dreyfuss pronesl údajně „urážlivé komentáře“ mimo jiné o ženách a LGBTQ lidech během akce ve státě Massachusetts v USA.

Řada návštěvníků na protest akci opustila a Dreyfussovy výroky se následně dočkaly kritiky i chvály.

Divadlo Cabot v Beverly ve státě Massachusetts se veřejně omluvilo poté, co herec z Čelistí vyjádřil údajně „homofobní a sexistické“ názory na akci, kde se promítala i klasika Čelisti z roku 1975.

Na akci nazvané „Večer s Richardem Dreyfussem“ mohli diváci po projekci herci pokládat otázky.

Šestasedmdesátiletý Dreyfuss se na akci objevil v modré květované košili, kterou mu pracovníci na jevišti pomohli svléknout, než se převlékl do sportovního saka. Několik účastníků uvedlo, že později část publika na protest opustila sál, zatímco Dreyfuss mluvil během sekce otázek a odpovědí.

Podle svědectví na sociálních sítích Dreyfuss používal „sexistický a homofobní“ jazyk, když diskutoval o tématech, jako jsou ženy ve filmu, hnutí Me Too, transgender mládež, práva LGBTQ a úsilí Oscarů o podporu inkluze (pozn.: kvóty na barevné a LGBTQ menšiny ve filmech).

Poté, co začaly přicházet stížnosti, rozeslalo divadlo The Cabot e-mail, ve kterém se omlouvalo za Dreyfussovy výroky.

Hluboce litujeme, že komentáře pana Dreyfusse během akce nebyly v souladu s hodnotami inkluze a respektu, které v The Cabot zastáváme. Chápeme, že jeho výroky byly pobuřující a urážlivé pro mnoho členů naší komunity, a za to se upřímně omlouváme,“ stojí v omluvě divadla.

Jeden z přítomných dosvědčuje, že Richard Dreyfuss se mimo jiné dopustil „hanlivých výroků“ o rodičích trans mládeže. Údajně (a to zcela právem) nazval jejich podporu genderové manipulace jejich dětí „špatným rodičovstvím.“

Jiní návštěvníci tvrdí, že Dreyfuss měl „urážlivé komentáře“ o Barbaře Streisandové (jeho kolegyni z thrilleru Nuts z roku 1987, která nenávidí Trumpa a fanaticky podporuje Bidena) a popsal Stevena Spielberga (který dokonce řídí Bidenovu kampaň) jako „génia, ale idiota.“

Navzdory kontroverzi se Dreyfuss dočkal hlasitého potlesku, když zakončil akci odkazem na svou knihu „Jedna myšlenka mě děsí…“, ve které vyjádřil své znepokojení nad tím, že ve školách se již nevyučují společenské vědy.

„Nemáme ponětí, kdo doopravdy jsme. Pokud se to brzy nedozvíme, všichni zahyneme,“ řekl.

Richard Dreyfuss již dříve učinil na veřejnosti kontroverzní prohlášení, včetně toho, že „snaha Oscarů o rozmanitost ho nutí zvracet.“

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie