Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Herec Rudolf Jelínek byl unesen, tvrdí jeho manželka. O pomoc už požádala policii

Herce Rudolfa Jelínka trápí posledních devět let zdravotní obtíže a potřebuje nepřetržitou péči. Když jeho děti z prvního manželství vyslovily přání, že by si otce na týden vzaly k sobě domů, hercova manželka Martina jim ráda vyhověla. Jenže uplynul měsíc a oni ho stále odmítají vrátit. „Obrátila jsem se na policii kvůli únosu. Bylo to od […]
Menej ako 1 min. min.

Herce Rudolfa Jelínka trápí posledních devět let zdravotní obtíže a potřebuje nepřetržitou péči. Když jeho děti z prvního manželství vyslovily přání, že by si otce na týden vzaly k sobě domů, hercova manželka Martina jim ráda vyhověla. Jenže uplynul měsíc a oni ho stále odmítají vrátit.

„Obrátila jsem se na policii kvůli únosu. Bylo to od nich předem připravené. Něco takového jsem od nich absolutně nečekala. Na tátu si celé roky ani nevzpomněly. Syn za ním přijel akorát na Vánoce, dal mu dárek, snědl chlebíčky a odjel. Tvrdí, že jsem se o Rudlu nestarala, že jsem mu vařila hnusná jídla a hnusný čaj, že ležel ve výkalech,“ řekla Jelínkova manželka Martina Růžičková redaktorovi CNN Prima NEWS: „Každý, kdo mě zná, ví jaká je pravda. Teď se ho snaží zbavit svéprávnosti, to nikdy nedovolím. Zřejmě to skončí u soudu.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Proč se herečka Jana Brejchová se svou sestrou Hanou nenáviděla? Mohl za to chlap

Manželka je mým andělem strážným

Rudolf Jelínek prodělal dvě mozkové mrtvice a léčí se s cukrovkou. Když s ním redaktor CNN Prima NEWS dělal loni v únoru u příležitosti jeho 88. narozenin rozhovor, zmínil, že manželka je jeho andělem strážným.

„Když jsem si Rudlu brala, věděla jsem, do čeho jdu, že je mezi námi velký věkový rozdíl a že se jednou o něj budu muset starat. Věděla jsem, že to přijde, ale že to bude až tak náročné, to jsem nečekala. S tou mrtvicí mu odešly i emoce. Neví, jestli je jaro, léto, podzim nebo zima. Ale nemůžu si stěžovat. Nikdy bych ho neopustila. Slíbili jsme si v dobrém i ve zlém. Stále má ale neskutečný smysl pro humor, velmi inteligentní. To, co já musím říct deseti větami, řekne trefně jednou větou a všichni se smějí,“ prozradila hercova manželka redaktorovi CNN Prima NEWS. „Lituji pouze jednoho, že jsme se nepotkali dřív a nemáme spolu děti. To mě dodnes hrozně mrzí,“ dodala.

První manželkou Rudolfa Jelínka byla herecká kolegyně Jarmila Hlavatá, s níž má dvě děti. Poté, co ovdověl, zamiloval se do o třicet let mladší bývalé dostihové žokejky a nyní trenérky Martiny Růžičkové, kterou si před sedmnácti lety vzal za ženu.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Jakub Prachař se svoji životní partnerkou Sarou Sandevou jsou hvězdami nového seriálu. Co o něm prozradili a jak jim to před kamerou i v soukromí klape?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie