Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Herečky Zuzanu a Soňu Norisovy zasáhla tragická událost. Zemřel jim milovaný otec

„Tatínku náš. Budeme spolu navždy. Už je ti dobře. Mám tě ráda. Ať je ti tam dobře. Vždycky jsme se loučili ‚tak zatím‘. Tak teda… Zatím,“ napsala na sociální síť Facebook Soňa Norisová a nastavila si jako titulní fotku černé pozadí. Její sestra se k úmrtí otce nevyjádřila. Zprávu přinesl slovenský web Topky.sk. ČTĚTE TAKÉ: Smrt Hrušky […]
Menej ako 1 min. min.

„Tatínku náš. Budeme spolu navždy. Už je ti dobře. Mám tě ráda. Ať je ti tam dobře. Vždycky jsme se loučili ‚tak zatím‘. Tak teda… Zatím,“ napsala na sociální síť Facebook Soňa Norisová a nastavila si jako titulní fotku černé pozadí. Její sestra se k úmrtí otce nevyjádřila. Zprávu přinesl slovenský web Topky.sk.

ČTĚTE TAKÉ: Smrt Hrušky hluboce zasáhla jeho kolegy. Geniální herec i člověk, vzpomíná Pecháčková a další

Pod příspěvkem se objevilo mnoho soucitných komentářů. „Soničko. Ztratit rodiče znamená ztratit i kus sebe. Upřímnou soustrast.  Ať váš otec odpočívá v pokoji. Přeji hodně sil celé vaší rodině. Soucítím,“ podpořil herečku jeden z jejích blízkých.

Zuzanu Norisovou si diváci mohou pamatovat především z kultovního muzikálu Rebelové, popřípadě z filmu Hodinový manžel. Sestra Soňa si zahrála v kriminálním seriálu Policie Modrava.

Příjmení Noris na Slovensku nepatří zrovna k nejběžnějším. Miloslav Noris v roce 2003 pro web Korzár prozradil, odkud může pocházet: „Pokud vím, kořeny bychom měli mít v Itálii. Nedaleko Bergama u jezera Lago di Garda je lázeňské městečko, odkud by měl rod Norisových pocházet. Dědeček byl v době Rakousko-Uherska kolářem hraběte Pállfyho. Vyráběl kola na koňské kočáry. Tam se seznámil s babičkou, která pocházela ze Záhoří, a už tu zůstal.“

NEPŘEHLÉDNĚTE: PSH už není součástí rapového rybníku, říká Mike Trafik. Slibuje unikátní show na Oktagonu

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie