Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hillary Clintonové hrozí doživotní vězení za zločiny proti dětem

Elitní pedofilní gang působící ve Washingtonu je těsně před pádem, tvrdí vyšetřovatel, který prozradil, že Ashley Bidenová a Melinda Gatesová „zpívají jako kanárci“ ve vyšetřování, které má šokovat celý svět. Právě se nacházíme v červnu 2024, tedy ani ne v polovině roku, a odhalení o zvrácených sexuálních choutkách politické elity přicházejí stále rychleji. Nyní, když […]
Menej ako 1 min. min.

Elitní pedofilní gang působící ve Washingtonu je těsně před pádem, tvrdí vyšetřovatel, který prozradil, že Ashley Bidenová a Melinda Gatesová „zpívají jako kanárci“ ve vyšetřování, které má šokovat celý svět.

Právě se nacházíme v červnu 2024, tedy ani ne v polovině roku, a odhalení o zvrácených sexuálních choutkách politické elity přicházejí stále rychleji.

Nyní, když Donald Trump připouští, že Hillary Clintonová mohla, měla a možná i bude stíhána za své ohavné zločiny, dočkáme se konečně spravedlnosti za zločiny elit proti dětem?

Na Floridě budou zveřejněny přepisy z vyšetřování sexuálních útoků Jeffreyho Epsteina na nezletilé dívky, které v roce 2006 vedla velká porota.

Zákon jednomyslně prošel zákonodárným sborem a podepsal ho guvernér DeSantis, což znamená, že špinavé detaily musí být zveřejněny nejpozději do 1. července.

Elita se vykrucuje a zprávy pro Clintonovy se právě ještě zhoršily.

Prezident Trump o zločinech Billa Clintona vždy věděl a už v roce 2015 varoval, že bývalý prezident má co vysvětlovat ohledně svých návštěv na Epsteinově pedofilním ostrově.

Pro Clintonovy je to však ještě horší. Trump Hillary opět zařadil na svůj seznam poté, co mu byla nedávno odhalena temná pravda o ní a politické elitě.

Uvěznění pedofilů a zvrhlíků, včetně těch, kteří působí na vrcholu politického stromu, také stmelí zemi, nicméně Trump má právo zůstat v této fázi zdrženlivý.

Odhalování elitního pedofilního kruhu je nebezpečné povolání.

Stačí se zeptat Natachy Jaittové, modelky Playboye, která odhalila důkazy o mezinárodním elitním pedofilním kruhu a byla nalezena mrtvá jen několik týdnů poté, co veřejně prohlásila, že se bojí o svůj život a „nikdy by nespáchala sebevraždu.“

V roce 2018 matka dvou malých dětí obvinila vysoce postavené politiky, sportovní hvězdy a baviče z účasti v mezinárodním pedofilním kruhu, který je „zlem překonávajícím vaše nejhorší noční můry“ a který systematicky unáší děti, než je uvrhne do života plného zvrácenosti a rituálního znásilňování a mučení.

Když slíbila, že bude zveřejňovat jména, byla nalezena mrtvá ve scéně, která podle vyšetřovatelů velmi připomínala smrt ve filmu Stanleyho Kubricka Eyes Wide Shut.

V roce 2009 odhalila Mexická modelka Gabriela Rico Jimenezová politickou elitu před hotelem, kde byla ubytována.

Rychle začala vrhat obvinění na královskou rodinu, společnost Disney a jednoho z nejbohatších a nejmocnějších mužů v Mexiku a téměř okamžitě přitáhla davy lidí.

Místo toho, aby se její tvrzení o tom, že se vysoce postavení politici v luxusním hotelu dopouštěli pedofilie a kanibalismu, vyšetřila, byla odvlečena orgány činnými v trestním řízení a od té doby je nezvěstná.

Seznam celebrit s vazbami na elitní pedofilii, které náhle a podezřele zemřely, pokračuje dál a dál.

Hollywoodský herec Isaac Kappy, který se proslavil svým vystupováním proti Hollywoodské pedofilii a satanistickému rituálnímu zneužívání, byl nalezen mrtvý ve věku 42 let v Arizoně. Před svou smrtí Kappy vznesl výbušná obvinění proti Hollywoodským hvězdám, včetně Stevena Spielberga, Toma Hankse a Setha Greena, a obvinil je z pedofilie a zneužívání. Řekl také, že by nikdy nespáchal sebevraždu.

Anne Heche, která zemřela v roce 2022, rovněž zasvětila svůj život odhalování pedofilních kruhů v srdci Hollywoodu. Jako dítě trpěla rukou pedofila a byla odhodlána chránit děti před stejným osudem, jaký jako mladá dívka zažila ona. Oběti se mohou vydat dvěma cestami. Buď vyrostou a samy se stanou pachateli. Nebo mohou zlo odmítnout. Hecheová raději nedopustila, aby jí dětství zničilo ducha, a slíbila, že využije svůj čas na Zemi k tomu, aby ji učinila lepším místem pro ostatní.

Paul Walker, který také zemřel při podezřelé autonehodě stejně jako Anne Hecheová, údajně obdržel informace o elitní pedofilii a byl umlčen mocnými.

Chris Cornell byl rovněž nalezen mrtvý za podezřelých okolností a rovněž měl pracovat na výbušném odhalení obchodu s dětmi za účelem sexuálního zneužívání.

Stejně jako jeho dobrý přítel Chester Bennington, jehož smrt šokovala celý svět.

A Avicii, superhvězdný DJ, který vydal videoklip, v němž hrál dospělou verzi dětské sexuální oběti. V závěrečné scéně videoklipu vystupoval politik s nápisem „pedofil“ na kůži. Co Avicii věděl a co se právě snažil odhalit masám? Byl nalezen mrtvý ve věku 27 let, takže se to už nikdy nedozvíme.

Svět se však probouzí a podle vyšetřovatelů a státních zástupců má být rok 2024 rokem, kdy bude globální elita odhalena jako psychopat a ghúl, kterým ve skutečnosti je.

Pedofilové vládnou světu a pohroma obchodování s dětmi je „zakořeněna ve vysoké společnosti“ a zakrývána mainstreamovými médii, tvrdí spoluzakladatel Wikipedie Larry Sanger, podle něhož se svět musí probudit a uvědomit si „strašlivou realitu“, aby mohlo dojít ke změně.

Calin Georgescu, bývalý výkonný ředitel Organizace spojených národů, Sangerova tvrzení potvrzuje a uvádí, že všechny světové elity jsou pedofilové a aféra Pizzagate je skutečná.

Georgescu strávil 17 let ve vysokých funkcích v OSN a stýkal se s elitou. V rámci organizace zastával různé funkce včetně vedoucího pracovníka, zvláštního zpravodaje a výkonného ředitele.

Je skutečným insiderem OSN, a proto jeho odhalení nemohou být mrazivější.

Zatímco vyšetřovatelé a žalobci krouží kolem, Hillary Clintonová se stále snaží vysvětlit skutečnost, že v e-mailech jejího předsedy kampaně Johna Podesty byla nalezena kódová slova pedofil.

Pro pořádek dodejme, že Podesta byl přistižen při používání řetězce pedofilních kódových slov, která byla dříve zveřejněna v příručce FBI, a vlastní také řadu předmětů s motivem pizzy, včetně kapesníku na pizzu, který zoufale hledal poté, co ho nechal u jednoho ze svých spolupachatelů.

Podle Hillary má Podesta pizzu tak rád, protože má Řecký a Italský původ.

Clintonovi byli vždy dravci a vždy se obklopovali kořistí.

Trump se nikdy nebál poodhrnout závěsy a odhalit jejich zločiny na denním světle.

Nyní je kritická doba a my jsme odhodláni odhalit elitu a pohnat ji k odpovědnosti dříve, než bude pozdě.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Hillary Clintonové hrozí doživotní vězení za zločiny proti dětem first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie