Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hľadáme posilu pre Informačné centrum Bratislavského Kraja

Kaštieľ Modra, známy ako sídlo Malokarpatského osvetového strediska, sa aktívne podieľa na podpore profesionálneho aj neprofesionálneho umenia. Malokarpatské osvetové stredisko v Modre je jediným zariadením svojho druhu v Bratislavskom kraji. Jeho aktivity zahŕňajú organizáciu rôznych podujatí, eventov a výstav po celom Bratislavskom kraji. Vďaka tomu sa stalo významným miestom stretávania milovníkov kultúry a umenia. Momentálne hľadáme spoľahlivého, zodpovedného […]
Menej ako 1 min. min.

Kaštieľ Modra, známy ako sídlo Malokarpatského osvetového strediska, sa aktívne podieľa na podpore profesionálneho aj neprofesionálneho umenia. Malokarpatské osvetové stredisko v Modre je jediným zariadením svojho druhu v Bratislavskom kraji. Jeho aktivity zahŕňajú organizáciu rôznych podujatí, eventov a výstav po celom Bratislavskom kraji. Vďaka tomu sa stalo významným miestom stretávania milovníkov kultúry a umenia.

Momentálne hľadáme spoľahlivého, zodpovedného a samostatného pracovníka, ktorý by sa pridal do tímu v informačnom centre Bratislavského kraja. Pracovná doba je zameraná na piatok a sobota.

Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií. Radi vám zodpovieme všetky vaše otázky na telefónnom čísle 0947 903 106. Kontaktná osoba je Hana Záleská, vedúca oddelenia kultúry a cestovného ruchu Malokarpatského osvetového strediska v Modre.

Pridajte sa k nám a staňte sa súčasťou tímu, ktorý šíri kultúru a umenie v našom regióne.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie