Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hľadáte nápad na jedinečný darček? Tu sú kvety zodpovedajúce vášmu znameniu zverokruhu

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lennart Worthmann). Znamenia zverokruhu majú zvyčajne talizmany, ktoré prinášajú šťastie. Z tohto dôvodu, ak sa chystáte kúpiť niekomu kvety, oplatí sa najprv overiť, ktoré z nich sa k nemu hodia. Tie správne pre ich dátum narodenia im zlepšia náladu a navyše budú v byte vyzerať krásne. Mnohí ľudia veria […]
Menej ako 1 min. min.

30.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lennart Worthmann).

Znamenia zverokruhu majú zvyčajne talizmany, ktoré prinášajú šťastie. Z tohto dôvodu, ak sa chystáte kúpiť niekomu kvety, oplatí sa najprv overiť, ktoré z nich sa k nemu hodia. Tie správne pre ich dátum narodenia im zlepšia náladu a navyše budú v byte vyzerať krásne.

Mnohí ľudia veria v talizmany na zlepšenie nálady a pohody a takýmto darčekom môžu byť aj správne rastliny.
Foto: shutterstock/Followtheflow

Ak chcete niekomu darovať kvety, oplatí sa vopred zistiť, ktoré z nich zodpovedajú znameniu zverokruhu obdarovaného. Mnohí ľudia veria v talizmany na zlepšenie nálady a pohody a takýmto darčekom môžu byť aj správne rastliny. Nezabudnite brať nasledujúce opisy s rezervou a brať ich s odstupom.

Býk

Býci sú zvyčajne trpezliví a vytrvalí pri dosahovaní svojich cieľov, preto vám nič nebráni darovať im kvetinu, ktorá si vyžaduje pravidelnú starostlivosť, rastie dosť pomaly ale svojím vzhľadom ich bude tešiť dlhé roky. Reč je o Beucarnei, všeobecne známej ako slonia noha.

Beucarnea, všeobecne známej ako slonia noha – ideálna pre Býka.
Foto: shutterstock/Lennart Worthmann

Blíženci

Znamenie Blížencov je charakteristické svojou otvorenosťou. Sú spoločenskí a veľa rozprávajú, takže je nemožné sa s nimi nudiť. Radi sa veľa pohybujú a cestujú, preto je dobré darovať im kvet, ktorý je nenáročný a dá ľahko pestovať. V tomto prípade sa dobre osvedčí Sansevieria, všeobecne známa ako svokrin jazyk.

Strelec

Ľudia v znamení Strelca sú zvyčajne považovaní za snílkov. Ich vrodený optimizmus znamená, že často riskujú a radi robia spontánne rozhodnutia, ako sú napríklad dlhé cesty. Vďaka tomu ľahko zabúdajú na pravidelnú starostlivosť o svoje kvety. Nič vám však nebráni v tom, aby ste im ho venovali. Pre týchto ľudí bude dobre fungovať starostlivosť o dracénu. Keďže ide o rastlinu, ktorá si nežiada vysoké nároky na starostlivosť a neprekáža jej suchý vzduch.

Pre Strelcov bude dobre fungovať starostlivosť o dracénu.
Foto: shutterstock/New Africa

Ryby

Niektoré Ryby sú známe svojou láskou ku kvetom, ale niekedy na ne jednoducho nemajú čas. V ich prípade bude Crasula ovata, alebo tučnolist, vyzerať v byte krásne a bude mať pozitívny vplyv na kreativitu.

Crasula ovata, alebo tučnolist, bude vyzerať krásne v byte Rýb a bude mať pozitívny vplyv na ich kreativitu.
Foto: shutterstock/Maren Winter

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Aká je vaša najsilnejšia charakterová vlastnosť? Bola vám pridelená vo hviezdach

Dokumenty v sne. Sú tieto dokumenty znakom toho, že sa končí jedna kapitola vášho života?

The post Hľadáte nápad na jedinečný darček? Tu sú kvety zodpovedajúce vášmu znameniu zverokruhu appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie