Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hokejový mistr světa Michal Kempný se oženil. Své ano si řekl s půvabnou finalistkou České miss

„Mr and Mrs Kempny,“ napsali novomanželé ve společném příspěvku sdíleném na sociální platformě Instagram. V příbězích pak sdíleli několik záběrů z romantické svatby. ČTĚTE TAKÉ: Swift-mánie v plném proudu. Královská rodina se s hvězdou fotila v Londýně, Kate ale chybí Půvabná modelka Nicola Mináriková, která se v roce 2009 probojovala do finále soutěže krásy Česká miss, […]
Menej ako 1 min. min.

„Mr and Mrs Kempny,“ napsali novomanželé ve společném příspěvku sdíleném na sociální platformě Instagram. V příbězích pak sdíleli několik záběrů z romantické svatby.

ČTĚTE TAKÉ: Swift-mánie v plném proudu. Královská rodina se s hvězdou fotila v Londýně, Kate ale chybí

Půvabná modelka Nicola Mináriková, která se v roce 2009 probojovala do finále soutěže krásy Česká miss, přijala partnerovo příjmení. Dvojice tvoří pár několik let a v roce 2021 přivítali na svět syna Adama.

Obřad se konal v luxusním resortu Oblík na Lounsku, kde měla minulý rok svatbu také tenistka Petra Kvitová. Veselky se účastnil například hokejista Vladimír Sobotka nebo spolumajitel Oktagonu Ondřej Novotný s manželkou Renatou Novotnou Langmannovou. „Mistrovská svatba novomanželů Kempných. Bylo to krásné, uvolněné, super a gratuluju moc,“ napsal Novotný v na Instagramu a připojil snímek s novomanželi, na kterém držel pohár z Mistrovství světa v hokeji 2024.

Pod příspěvkem novomanželů se objevily desítky komentářů s gratulacemi, a to i od známých tváří českého showbyznysu. „Obrovská gratulace oběma! Krásní jste,“ napsala moderátorka Zorka Hejdová. Komentář v podobě emoji přidala také modelka Petra Beníšková. „Gratuluji,“ vzkázala Gilone Virginie Lentulus, modelka působící ve Francii. „Velká gratulace, rodinko,“ přidal se k blahopřáním moderátor Míra Hejda.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Michal David funguje na Tenerife jako hodinový manžel, má i svou brašnu. Proč shodil 20 kilo?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie