Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hollywood truchlí: Zemřel herec Norman. Zazářil po boku DeVita, obsadil ho i oscarový Forman

Norman zemřel přirozenou smrtí v neděli v kalifornské nemocnici. „Ať už jsi odplul kamkoli, vím, že všechno je teď živější. Ať jsi byl kdekoli, byl jsi ten nejzáhadnější člověk. Nejlepší otec, manžel, dědeček a přítel, přinesl jsi tolik smíchu a tolik obohacení do života nás všech. Neexistují slova, která by kdy vysvětlila, jak moc nám budeš chybět,“ […]
Menej ako 1 min. min.

Norman zemřel přirozenou smrtí v neděli v kalifornské nemocnici. „Ať už jsi odplul kamkoli, vím, že všechno je teď živější. Ať jsi byl kdekoli, byl jsi ten nejzáhadnější člověk. Nejlepší otec, manžel, dědeček a přítel, přinesl jsi tolik smíchu a tolik obohacení do života nás všech. Neexistují slova, která by kdy vysvětlila, jak moc nám budeš chybět,“ napsala Normanova dcera Lori Zuker Brillerová na Facebooku.

Norman se své největší slávy dočkal v 80. letech, když se objevil v roli pašeráka starožitností a parťáka Dannyho DeVita v komedii Honba za diamantem, píše web Hollywood Reporter.

ČTĚTE TAKÉ: Charlotte Gottová slaví plnoletost. Po smrti otce se stáhla do ústraní. Co dnes dělá?

Později zazářil také ve snímku Cadillac se slevou, v němž si zahrál po boku Robina Williamse, a do dramatického Ragtime si ho vybral sám Miloš Forman.

Kromě filmových rolí se Norman objevil také v několika seriálech. Epizodní role si střihl například v Chůvě k pohledání nebo v Pobřežní hlídce.

Jako producent se Norman podílel na dokumentu Hearts and Minds, který v roce 1974 získal Oscara za nejlepší dokumentární film. Mimo to byl také milovníkem umění, jeho sbírka obsahovala díla Jeana-Michela Basquiata, Andyho Warhola či Keitha Haringa, připomíná deník The New York Times.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kdyby jí Gott zvedl telefon, mohla Iveta Bartošová žít, říká Penk. Smrt na kolejích nebyla náhoda

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie