Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Honda Adventure Roads: To bol opäť zážitok!

V rámci najnovšieho dielu série Honda Adventure Roads sa 30 amatérskych jazdcov vydalo na náročnú, 2 800 km dlhú cestu prekrásnou krajinou Maroka s rôznymi terénmi a prevýšeniami.  Účastníci vyrazili z Agadiru na východ smerom k zlatým dunám M´hamid, prešli pohorím Atlas a vzrušujúcou roklinou Dades a potom sa vydali hlbšie do horských priesmykov a […]
Menej ako 1 min. min.

V rámci najnovšieho dielu série Honda Adventure Roads sa 30 amatérskych jazdcov vydalo na náročnú, 2 800 km dlhú cestu prekrásnou krajinou Maroka s rôznymi terénmi a prevýšeniami. 

Účastníci vyrazili z Agadiru na východ smerom k zlatým dunám M´hamid, prešli pohorím Atlas a vzrušujúcou roklinou Dades a potom sa vydali hlbšie do horských priesmykov a údolí smerom ku kultúrnemu mestu Fes. Deväťdňové dobrodružstvo potom po prejazde národným parkom Tazekka zakončili v Nadore. 

V prirodzenom prostredí

Po predchádzajúcich úspešných expedíciách v Južnej Afrike, Nórsku a na Islande sa vlajková loď značky Honda, model CRF1100L Africa Twin, opäť ukázala ako ideálny partner pre zdolanie tejto epickej výzvy. Účastníci mali možnosť vyskúšať motocykel v jeho prirodzenom prostredí, a to tak s manuálnou prevodovkou, ako s unikátnou dvojspojkovou prevodovkou Honda DCT. 

Balíček na kľúč zahŕňal taktiež prvotriedne ubytovanie, prepravu batožiny, stravu, navigáciu, palivo, lekársku asistenciu a jedinečnú príležitosť načerpať skúsenosti z prvej ruky priamo od továrenských jazdcov HRC, ktorí sa zúčastnili Rallye Dakar. 

V roku 2025 sa séria Honda Adventure Roads vráti so svojím piatym pokračovaním, pričom nové transkontinentálne dobrodružstvo povedie jazdcov zo srdca talianskeho Ríma cez osem krajín a dva kontinenty až do cieľa v tureckom Istanbule.

The post Honda Adventure Roads: To bol opäť zážitok! appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie