Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Horúca romantika alebo pravá láska? Čo nás čaká?

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos). Tí, ktorí sú vo vzťahu, prilievajú do lásky oheň a tí, ktorí sú slobodní, hľadajú svoju spriaznenú dušu a milostné vzrušenie. Čo nás čaká v srdcových záležitostiach v druhej polovici roka? Najžiadanejším znamením bude Vodnár. A čo ostatní? Pozrite si to! Horúca romantika alebo pravá láska? Čo […]
Menej ako 1 min. min.

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Billion Photos).

Tí, ktorí sú vo vzťahu, prilievajú do lásky oheň a tí, ktorí sú slobodní, hľadajú svoju spriaznenú dušu a milostné vzrušenie. Čo nás čaká v srdcových záležitostiach v druhej polovici roka? Najžiadanejším znamením bude Vodnár. A čo ostatní? Pozrite si to!

Horúca romantika alebo pravá láska? Čo nás čaká?
Foto: shutterstock/Billion Photos

Milostný horoskop pre Barana

Teplé mesiace budú priaznivé pre milostné dobývanie, ako aj pre experimenty vo vzťahoch. Leto je tiež obdobím, keď srdce bude silnejšie biť a myseľ sa vypne, a v tomto prípade sa prejaví inštinkt. Ste nezadaný človek? Budete flirtovať ako šampión a hra s ohňom bude príliš lákavá na to, aby ste jej odolali, takže vás čaká veľa vzrušujúcich dobrodružstiev. Október, november a december budú mimoriadne vzrušujúce a počas tohto obdobia nebude žiadny Baran osamelý.

Milostný horoskop pre Býka

V júni sa milované osoby ukážu Býkom v úplne novom svetle a odhalia im úplne novú tvár. Nezadaní zvýšia svoje nároky, ale bez väčších problémov nájdu ľudí, ktorí tieto očakávania splnia. V novembri a decembri sa síce môžu objaviť nezhody, ale Býci aktivujú svoje rezervy citlivosti a všetky konflikty urovnajú. Pred Býkmi je minimálne niekoľko období, v ktorých bude láska veľmi dôležitá, ale najdôležitejšie a najvážnejšie citové situácie sa odohrajú v júni a septembri; pri plánovaní svadby alebo rozšírení rodiny.

Milostný horoskop pre Blížencov

Blíženci so svojimi širokými záujmami neustále vyhľadávajú nové zážitky, pocity a dobrodružstvá a tak tomu bude aj v lete. Blíženci pravdepodobne nikdy nebudú osamelí. Toto leto sa budú venovať výnimočnej osobe, ktorá si vyžaduje čas a pozornosť a ktorá je v živote Blížencov najdôležitejšia. Už začiatkom júna sa oddajú spontánnym citom. Veľkú úlohu však bude hrať aj druhá stránka Blížencov, tá, ktorá tajne túži po bezpečí a blízkosti. Blíženci si uvedomia potrebu jasnosti vo vzťahoch a to, že chcú mať niekoho trvalo po svojom boku. Aj v dlhoročných vzťahoch im opäť zasvieti svetlo na spoločnú cestu. Stačí im jeden hlboký pohľad, ktorým vyjadria viac ako mnohými slovami. Nezadaných Blížencov čaká v júli príval flirtov, ale pôjde len o ľahké, nezáväzné vzťahy. Na jeseň sa veci stanú naozaj vážnymi a jedno stretnutie by mohlo úplne zmeniť ich život.

Milostný horoskop pre Raka

Raci môžu očakávať nádherné milostné zážitky. Budú obklopení úžasnou aurou, vďaka ktorej budú pre ostatných veľmi príťažliví. Ich vnútro bude odrážať to, o čom ľudia snívajú – spoľahlivosť, nehu, vnútorný pokoj. To im umožní nadviazať partnerské vzťahy, v ktorých sa budú cítiť pochopení, prijatí a milovaní. Raci, ktoré sú vo vzťahu, opäť zažijú pocit, že vedľa nich je ten pravý človek. Nezadaní Raci sa naopak budú tešiť z veľkého úspechu, ktorý by ich mohol viesť k nadviazaniu vážneho vzťahu, najmä v októbri, pretože ten pre nich sľubuje mimoriadne vzrušujúcu jeseň.

Milostný horoskop pre Leva

Levy budú vyžarovať šťastie, ktoré bude priťahovať pozornosť ostatných. Ich veľkorysosť a optimizmus spôsobia v ich okolí príjemné prekvapenia. V lete určite nebude žiadny Lev pociťovať dlhodobú samotu. To isté platí aj pre páry, ktoré budú častejšie zdieľať spoločné chvíle, túžba sa bude s každým mesiacom zvyšovať a city sa ešte viac prehĺbia. Toto leto je mimoriadne dôležitým obdobím, keď láska rozkvitne ako krásna ruža. Levy budú mať pocit, že sú so svojím partnerom jedno a spoločné plánovanie budúcnosti bude prirodzenou súčasťou vášho vzťahu. Jeseň je ideálny čas na vážne vyhlásenia a realizáciu vopred stanovených spoločných cieľov.

Milostný horoskop pre Pannu

V oblasti citov čaká Panny veľa krásnych slov a vzájomných vyznaní. Je to skutočne vzrušujúce obdobie. Ak slobodné Panny v tomto období stretnú na svojej ceste citlivého Raka alebo vášnivého Škorpióna, situácia sa môže ukázať ako veľmi vážna, najmä ak sa táto situácia, bude odohrávať v lete. Jeseň sa ukáže ako veľmi vhodný čas na obnovenie dynamiky vo vzťahu a na nové spoločné kroky. Raci urobia prvý krok s veľkou odvahou a znovu očaria svojho partnera tak, ako na začiatku ich známosti. Maličkosti, láskyplné gestá alebo viac spoločne stráveného času môžu urobiť zázraky a pomôcť im uniknúť šedivej každodennosti.

Milostný horoskop pre Váhy

Začiatkom júna Váhy využijú všetky svoje prednosti, aby zapôsobili na svojho partnera a vybudovali si uspokojivý vzťah. Vďaka neodolateľnému šarmu Váh budú mať nezadaní v júni najväčšiu šancu nájsť toho pravého. September je najlepší čas na zásnuby, svadby a plánovanie rodiny. Váhy by však mali byť opatrné medzi októbrom a decembrom, pretože flirtovanie sa im môže vymknúť spod kontroly a dokonca priniesť veľa problémov, najmä ak sú v trvalom vzťahu.

Milostný horoskop pre Škorpióna

Nezadaní Škorpióni majú vďaka svojmu šarmu a silnej aure možnosť dosiahnuť takmer všetko, o čom snívajú a to najmä počas letných mesiacov, od júna do konca augusta 2024. Svet im bude ležať pri nohách a budú mať šancu nájsť skutočnú lásku. Ešte v októbri môžu osamelé srdcia nájsť vzťah, ktorý sa bude vyznačovať hlbokým porozumením a dôverou. Na druhej strane Škorpióni, ktorí sú vo vzťahu, budú tento rok pracovať na prelomení rutiny a ukončení nudy. Ich kreativita prispeje k osvieženiu ich vzťahu a vstupu na novú úroveň.

Čo nás čaká v srdcových záležitostiach v druhej polovici roka?
Foto: shutterstock/Miliarda fotografií

Milostný horoskop pre Strelca

Strelci, ktorí sú vo vzťahu, vnesú do svojho milostného života trochu spontánnosti, čo môže priniesť posilnenie citov a stabilitu vzťahu. Spoločné ciele a vášne budú katalyzátorom rozvoja vzťahu. V druhej polovici roka by mali Strelci dbať na komunikáciu a porozumenie vo vzťahu, najmä ak sa vyskytnú nedorozumenia. Nezadaným prinesie leto fascinujúce stretnutia a nové vzťahy. Sebavedomie a optimizmus Strelcov budú priťahovať potenciálnych partnerov a vďaka ich spontánnosti bude ich milostný život veľmi pestrý.

Milostný horoskop pre Kozorožca

Leto sa pre Kozorožcov ukáže ako mimoriadne dôležité v oblasti citov, kde júl vyšle divokosť a vzrušenie, a kľúčovým momentom bude koniec júna 2024, keď budú Kozorožci myslieť len na city. To bude určite prospešné pre tých, ktorí sú v trvalom vzťahu, hoci partnerov Kozorožcov môže takéto správanie mierne znepokojiť. Nezadaní Kozorožci budú intenzívne hľadať svoju druhú polovičku a môžu skončiť úspešne, ale len ak sa im to podarí do augusta, po tomto čase na trvalý vzťah nemajú veľkú šancu.

Milostný horoskop pre Vodnára

Vodnár bude v lete jedným z najžiadanejších znamení zverokruhu. Je to výsledok priaznivej energie, ktorá od konca mája vytvára okolo Vodnárov nádhernú auru. Voľba medzi novým románikom každé dva či tri mesiace alebo trvalým vzťahom zostáva v ich rukách. Mali by si však uvedomiť, že tí, ktorí lámu srdce alebo sú povrchní, nemajú šancu na trvalý vzťah. To má prirodzene za následok neschopnosť nájsť skutočnú lásku. Čierne mraky sa objavia aj nad Vodnármi, ktorí sú vo vzťahu, rok 2024 bude skúškou ich lásky. Nie každý partner dokáže odpustiť zradu. Vodnári by preto mali zvážiť, koľko môžu stratiť a koľko môžu získať, ak podľahnú žiadostivosti.

Milostný horoskop pre Ryby

Zverokruh Ryby sú romantici ponorení do citov. Skutočnou hodnotou vzťahu je pre ne zrejmé meradlo pravej lásky v každodennom živote, keď partner prejavuje úplné prijatie spolu so všetkými chybami a odlišnosťami. A presne takýto druh lásky a vzťahu zažijú Ryby v lete. Najmä v júni majú šancu zaviesť do svojho súkromného života viac úprimnosti a dôvery. Bude to kľúčový rok, v ktorom sa ukáže, kto je ten, kto by mal byť vedľa Rýb a kto ich berie vážne. Nezadané Ryby v júni a júli objavia novú a vzrušujúcu stránku svojej lásky a vezmú niekoho srdce útokom. Budú to pre nich úžasné chvíle vznášania sa v oblakoch. Nepochybne to bude čas lásky, prijatia a porozumenia, na ktorý Ryby dlho čakali, preto by mali tento čas využiť na to, aby jednoducho pocítili radosť a šťastie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jarná láska príde k dvom znameniam zverokruhu. Májové slnko konečne zohreje ich srdcia

Tieto štyri znamenia zverokruhu čaká v apríli láska, šťastie a bohatstvo

The post Horúca romantika alebo pravá láska? Čo nás čaká? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie