Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hromada hnoje před Novotného úřadem v Řeporyjích. Máme nevyřízené účty, vzkazují aktivisté

K akci se na své facebookové stránce přihlásila iniciativa My zemědělci, která také zveřejnila video se vzkazem: „Máme spolu nevyřízené účty.“ Do hnoje aktivisté zapíchli ceduli s koláží Novotného a premiéra Petra Fialy (ODS) připomínající starostovy nedávné výroky adresované zemědělcům. „Škoda, že se už na lůzu neposílají četníci s bodáky,“ stojí na transparentu. ČTĚTE TAKÉ: Když mě ODS vyhodí, […]
Menej ako 1 min. min.

K akci se na své facebookové stránce přihlásila iniciativa My zemědělci, která také zveřejnila video se vzkazem: „Máme spolu nevyřízené účty.“ Do hnoje aktivisté zapíchli ceduli s koláží Novotného a premiéra Petra Fialy (ODS) připomínající starostovy nedávné výroky adresované zemědělcům. „Škoda, že se už na lůzu neposílají četníci s bodáky,“ stojí na transparentu.

ČTĚTE TAKÉ: Když mě ODS vyhodí, odejdu bez vulgarit, řekl Novotný. Poté se sprostě pustil do Zahradila

„Před úřadem městské části Praha – Řeporyje někdo v noci na úterý vysypal kupu hnoje. Případem se zabýváme pro podezření z přestupku,“ sdělil pro iDNES.cz mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Pavel Novotný se v poslední době ocitl pod tvrdou kritikou z řad opozice i vlastní ODS. Například Karel Havlíček (ANO) jej ve svém videu na Instagramu označil za chudáka, když se vyjadřoval k jeho výrokům o zdravotním stavu dcery hudebníka Felixe Slováčka, Anny Slováčkové. Novotného chování odsoudil i Marek Benda (ODS) „Co pan Novotný napsal, bylo absolutně za čarou. Děti se do politiky netahají,“ řekl v Partii na CNN Prima NEWS.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Politika zhloupla. Co předvedl Novotný, je kýbl hnusu a ostuda pro celou ODS, říká Kulidakis

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie