Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hrozba bombových útokov bola len testom pripravenosti štátu? Prekvapivo sa na tom zhodli Gašpar s Grendelom

www.slovanskenoviny.sk/rss V súvislosti s hrozbami bombových útokov na školách mohlo ísť podľa poslancov Národnej rady (NR) SR Tibora Gašpara a Gábora Grendela o testovanie štátu, či je schopný zabezpečiť situáciu pri takejto hrozbe. Zhodli sa na tom v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Bezpečnostná rada Gašpar nevylúčil, že pre situáciu dôjde k zvolaniu Bezpečnostnej rady. […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

V súvislosti s hrozbami bombových útokov na školách mohlo ísť podľa poslancov Národnej rady (NR) SR Tibora Gašpara a Gábora Grendela o testovanie štátu, či je schopný zabezpečiť situáciu pri takejto hrozbe.

Zhodli sa na tom v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy.

Bezpečnostná rada

Gašpar nevylúčil, že pre situáciu dôjde k zvolaniu Bezpečnostnej rady. Grendel zvolanie Bezpečnostnej rady očakáva tiež.

Predbežné závery vyšetrovania

V prípade utorkových (7. 5.) e-mailových bombových hrozieb na školách šlo s najväčšou pravdepodobnosťou o kybernetický útok. Informoval o tom na tlačovej konferencii viceprezident Policajného zboru pre vnútorný poriadok a bezpečnosť Rastislav Polakovič. Pripomenul, že vo štvrtok (9. 5.) sa konal monitor, kedy policajti situáciu pri školách preverovali po celej SR. PZ eviduje približne 1544 podaní na základné, materské a stredné školy. Po páchateľovi polícia pátra.

ereport.sk

Príspevok Hrozba bombových útokov bola len testom pripravenosti štátu? Prekvapivo sa na tom zhodli Gašpar s Grendelom je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie