Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hubku hádžem do bielizne už dlho. Vďaka nej som sa zbavila nepríjemného problému

13.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Vedeli ste, že obľúbená hubka na riad môže byť užitočná aj mimo kuchyne? Ak vlastníte psa alebo mačku, určite by ste ich mali pri praní hodiť do bubna. Možno sa vám to bude zdať zvláštne, no rozhodne neoľutujete. Robím to už mesiace a som spokojná s výsledkami. […]
Menej ako 1 min. min.

13.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív).

Vedeli ste, že obľúbená hubka na riad môže byť užitočná aj mimo kuchyne? Ak vlastníte psa alebo mačku, určite by ste ich mali pri praní hodiť do bubna. Možno sa vám to bude zdať zvláštne, no rozhodne neoľutujete. Robím to už mesiace a som spokojná s výsledkami. Vďaka nej som sa zbavila nepríjemného problému.

Ako odstrániť srsť z oblečenia doma?
Foto: Súkromný archív

Ak máte doma psa alebo mačku, pravdepodobne dobre viete, že chlpy vášho domáceho maznáčika sa môžu počas obdobia pĺznutia rozniesť po celom dome. Odstrániť ich z oblečenia, prikrývok a diek nie je jednoduché. Našťastie, pred pár mesiacmi mi priateľ povedal metódu, vďaka ktorej je oveľa jednoduchšie zostať čistý.

Používam obľúbenú hubku na bielizeň už mesiace a som spokojná s výsledkami. Tento jednoduchý trik uľahčí život každému milovníkovi zvierat. Keď zistíte prečo, budete si priať, aby ste ho poznali skôr.

Kedy začnú zvieratá pĺznuť? V tomto období je v dome najviac vlasov

Zvieratá pĺznu dvakrát ročne – na jar-leto a jeseň-zima. To je tiež obdobie, keď zhadzujú najviac srsti, v dôsledku teplotných zmien, keď sa ich telo prispôsobuje poveternostným podmienkam.

Pĺznutie je prirodzený proces, ktorý sa nedá zastaviť, ale môžete obmedziť šírenie vlasov po vašom dome. Pomôcť by malo týždenné čistenie psa alebo mačky vhodnou kefou. Pamätajte však, že úplne nezabráni tomu, aby sa vám chlpy dostali na oblečenie.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ AJ: Nalejte prípravok z lekárničky do bubna a uteráky budú po vypraní snehovo biele

Hoďte takúto hubku na riad do bielizne a zbavíte sa nepríjemného problému so srsťou na oblečení

Chlpy sa ľahko lepia na oblečenie alebo prikrývky, na ktorých sedia zvieratá a je veľmi ťažké sa ich zbaviť. Počas prania sa šíria na ďalšie oblečenie umiestnené v bubne zariadenia.

Našťastie existuje jednoduchý trik, ako tento problém zmierniť. Stačí priniesť z kuchyne veľkú, doteraz nepoužitú špongiu na riad s drsnou stranou a hodiť ju do práčky spolu s oblečením. Vďaka drsnému povrchu funguje podobne ako tenisová loptička, priťahuje chĺpky z oblečenia.

Ako odstrániť srsť z oblečenia doma? Môžete použiť ocot

Ak si nie ste istí trikom so špongiou, vložte do bubna niekoľko vlhčených obrúskov, aby ste srsť pozbierali. A ak by vám to nevyhovovalo, môžete do práčky naliať aj malé množstvo octu (zmení elektrostatické vlastnosti materiálov). A nebojte sa charakteristickej vône tohto produktu, pretože v kombinácii s pracím práškom nebude výrazná.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

O tomto použití vysačky ste určite nevedeli. Budete ľutovať, že ste ich vystrihli skôr

Vyberáte zapáchajúcu bielizeň z práčky? Nalejte do zásuvky a dáte zbohom nepríjemnému zápachu

The post Hubku hádžem do bielizne už dlho. Vďaka nej som sa zbavila nepríjemného problému appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie