Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hudební scéna přišla o legendu ska. Hendrickson byl originál a gentleman, smutní kolegové

Hendrickson spojil svou uměleckou dráhu s kapelou The Selecter, se kterou podle deníku The Sun začal vystupovat v 70. letech minulého století. Právě tato hudební skupina na sociální síti zpěvákovo úmrtí oznámila. ČTĚTE TAKÉ: Zemřela ikonická zpěvačka s křišťálově čistým hlasem. Hardyová okouzlila fanoušky baladami „Se smutkem potvrzujeme, že frontman skupiny Selecter Arthur ‚Gaps‘ Hendrickson zemřel […]
Menej ako 1 min. min.

Hendrickson spojil svou uměleckou dráhu s kapelou The Selecter, se kterou podle deníku The Sun začal vystupovat v 70. letech minulého století. Právě tato hudební skupina na sociální síti zpěvákovo úmrtí oznámila.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela ikonická zpěvačka s křišťálově čistým hlasem. Hardyová okouzlila fanoušky baladami

„Se smutkem potvrzujeme, že frontman skupiny Selecter Arthur ‚Gaps‘ Hendrickson zemřel po krátké nemoci. Svět přišel o originál, talentovaného hudebníka a absolutního gentlemana,“ uvedli  Hendricksonovi kolegové. Přesnou příčinu úmrtí kapela nezveřejnila, BBC však připomněla, že zpěvákovi lékaři minulý rok diagnostikovali rakovinu.

Skupina The Selecter vznikla v roce 1979 v Coventry a vedle Hendricksona byli jeho členy Pauline Blacková, Neol Davies, Compton Amanor, Desmond Brown, Charley Bembridge a Charley Anderson. Kapela s přestávkami vystupovala po čtyři desetiletí.

Zřejmě největší slávy kapela dosáhla v 70. a 80. letech minulého století, když se několik jejích písní umístilo v žebříčku 40 nejoblíbenějších skladeb. K největším hitům kapely patřily písně On My Radio, Three Minute Hero, Missing Words a The Whisper.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Já už se nelíčím, ale provádím „tuning“, žertuje Bílá. Prozradila recept na šťastný život

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie