Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hudební svět zasáhla tragédie. Zemřela známá R&B zpěvačka Angela Bofillová

Hudebnice s kubánsko-portugalskými kořeny zemřela v domě své dcery v Kalifornii, informuje The People, pro nějž zprávu potvrdil její přítel Rich Engel. Příčina úmrtí zatím nebyla zveřejněna. ČTĚTE TAKÉ: Zemřela hvězda dětského pořadu z 90. let. Před smrtí bavič bojoval s demencí Engel zprávu o úmrtí Bofillové zveřejnil na jejím facebookovém profilu. „Jménem své drahé přítelkyně […]
Menej ako 1 min. min.

Hudebnice s kubánsko-portugalskými kořeny zemřela v domě své dcery v Kalifornii, informuje The People, pro nějž zprávu potvrdil její přítel Rich Engel. Příčina úmrtí zatím nebyla zveřejněna.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela hvězda dětského pořadu z 90. let. Před smrtí bavič bojoval s demencí

Engel zprávu o úmrtí Bofillové zveřejnil na jejím facebookovém profilu. „Jménem své drahé přítelkyně Angie vám s lítostí oznamuji, že ráno 13. června zemřela. Pohřeb se bude konat 28. června ve 13 hodin v kostele sv. Dominika ve Vallejo v Kalifornii,“ stojí v příspěvku.

Angele Bofillové se podařilo prorazit v žánru R&B (Rhythm and Blues) a v jazzu, informuje magazín Variety. Svou hudební kariéru zahájila v 70. letech a její první album Angie vyšlo v roce 1978. Během své hudební dráhy Bofillová vydala deset studiových alb a zpívala doprovodné vokály na albech zpěváků jako Diana Rossová či Kirk Whalum. V loňském roce byla uvedena do Síně slávy ženských písničkářek.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Zpěvačka Victoria Velvet měla za vzor Beyoncé. Přála si, aby její text nazpívala Lucie Bílá

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie