Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

HurbanVin 2024: Úspech a oslava kvalitných vín v Hurbanove

Dňa 12. apríla 2024 sa v Hurbanove konal už XVII. ročník súťaže vín HurbanVin 2024, ktorý zorganizovalo Občianske združenie vinohradníkov a vinárov v Hurbanove v spolupráci s Mestom Hurbanovo. Táto prestížna udalosť je súťažou vín z Hurbanovského vinohradníckeho rajónu, ktorá každoročne priťahuje pozornosť odborníkov i nadšencov kvalitného vína. Ako informuje mesto Hurbanovo, tento ročník súťaže […]
Menej ako 1 min. min.

Dňa 12. apríla 2024 sa v Hurbanove konal už XVII. ročník súťaže vín HurbanVin 2024, ktorý zorganizovalo Občianske združenie vinohradníkov a vinárov v Hurbanove v spolupráci s Mestom Hurbanovo.

Táto prestížna udalosť je súťažou vín z Hurbanovského vinohradníckeho rajónu, ktorá každoročne priťahuje pozornosť odborníkov i nadšencov kvalitného vína.

Ako informuje mesto Hurbanovo, tento ročník súťaže bol opäť príležitosťou pre miestnych vinárov a vinohradníkov prezentovať svoje najlepšie vína. Porota pozostávajúca z odborníkov v oblasti vinárstva posudzovala vína podľa prísnych kritérií, vrátane farby, vône, chuti a celkového dojmu. Súťaž priniesla množstvo zaujímavých a vynikajúcich vín, ktoré potvrdili vysokú úroveň produkcie v regióne.

Občianske združenie vinohradníkov a vinárov v Hurbanove vyjadrilo potešenie z úspechu tohto ročníka súťaže a vyzdvihlo úsilie všetkých účastníkov, ktorí prispeli k jedinečnej atmosfére a kvalite podujatia. Súťaž vín HurbanVin 2024 bola oslavou miestnych tradícií, remesla a vášne pre víno.

Na záver by sme chceli vinárom a vinohradníkom popriať úspešný vinársky rok. Nech slnko zohrieva strapce hrozna, nech sa vinohradom vyhýbajú mráz, krúpy a škodcovia, aby mohli v sudoch a pivniciach vytvoriť čo najviac zlatistého moku.

Tešíme sa na XVIII. ročník degustácie vín HurbanVin 2025, kde budeme mať príležitosť opäť si vychutnať diela miestnych vinárov a pokračovať v tradícii ochutnávky najlepších vín Hurbanovského vinohradníckeho rajónu.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie