Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hviezda „Friends“ má 60 rokov a postavu snov. S týmto nápojom začína svoj deň. „Nedokážem piť vodu“

27.08.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/courteneycoxofficial/). Courteney Cox neprestáva zapôsobiť na svoju štíhlu postavu a žiarivú pleť už od vysielania seriálu „Priatelia“. Jej tajomstvo? Šesťdesiatnička vie, ako načúvať potrebám svojho tela a už roky sa riadi niekoľkými jednoduchými pravidlami. Foto: instagram.com/courteneycoxofficial/ Hviezda „Friends“ oslávila v júni 60. narodeniny. Diváci ju môžu poznať aj  z filmu „Vreskot“ a jeho […]
Menej ako 1 min. min.

27.08.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/courteneycoxofficial/).

Courteney Cox neprestáva zapôsobiť na svoju štíhlu postavu a žiarivú pleť už od vysielania seriálu „Priatelia“. Jej tajomstvo? Šesťdesiatnička vie, ako načúvať potrebám svojho tela a už roky sa riadi niekoľkými jednoduchými pravidlami.

Foto: instagram.com/courteneycoxofficial/

Hviezda „Friends“ oslávila v júni 60. narodeniny. Diváci ju môžu poznať aj  z filmu „Vreskot“ a jeho pokračovaní. Herečka, ktorá stvárňuje postavu Moniky Gellerovej, už dlhé roky dodržiava niekoľko prísnych pravidiel stravovania, starostlivosti a tréningu, aby si mohla užívať nádherný tvar a stav svojej pokožky.

Čo Courteney Cox jedáva každý deň? Tajomstvo postavy hviezdy „Friends“.

V priebehu rokov bola Courteney Cox otvorená o svojich obľúbených zdravotných a fitness návykoch, ako aj o svojom prístupe ku kráse a starnutiu. Hviezda sa dlhé roky drží niekoľkých dôležitých pravidiel, vďaka ktorým sa môže pochváliť mladíckym šarmom a skvelou kondíciou aj vo veku 60 rokov. Okrem fyzickej aktivity zohráva v jej živote dôležitú úlohu výživa. Každý deň začína nie šálkou kávy alebo pohárom vody s citrónom, ale prípravou čerstvej ovocnej šťavy.

Tento denný rituál podporuje tráviaci systém a dodáva energiu a vitamíny. V rozhovore pre magazín Marie Claire prezradila, že najbežnejšími ingredienciami v mixéri sú zelená uhorka , ananás, zázvor a citrónová šťava.

„Neviem, či to čistí črevá, ale určite mi pomáha zostať hydratovanou, pretože ráno nedokážem piť obyčajnú vodu. Po vypití šťavy pijem kávu bez kofeínu s ovseným mliekom a medom“

– vysvetlila.

60-ročná Courteney Cox zaujme svojou postavou. Zaviedla dôležité zmeny vo svojej každodennej výžive

Herečka miluje varenie a na svojom profile na sociálnej sieti často zverejňuje rôzne recepty. Jedlá, ktoré pripravuje, sú ľahké a zdravé a musia obsahovať zeleninu, ktorá je základom jej jedálnička. Hviezda sa vzdala aj jedenia červeného mäsa. Nahrádza ho napr. morčacím mäsom. Cox si z času na čas dopraje aj malé cheat mealy (1-2 krát týždenne), pričom si dopraje pizzu alebo sladké pečivo. V rozhovore pre ten istý časopis priznala, že je zástankyňou každodenného užívania doplnkov (vitamín C, D3, E), ktoré jej umožňujú udržiavať mladistvý vzhľad, ako sama ubezpečuje. 

Súvisiace články:

57-ročná Salma Hayek pózovala na jachte v úzkych bikinách. „Tá postava“, „Ach môj bože!“

Jennifer Lopez zverejnila prvú fotografiu po podaní žiadosti o rozvod [FOTO]

The post Hviezda „Friends“ má 60 rokov a postavu snov. S týmto nápojom začína svoj deň. „Nedokážem piť vodu“ appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie