Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hyundai Santa Fe: Hybrid za menej než 45-tisíc eur?!

Na otázku z nadpisu je jednoduchá odpoveď áno, avšak základná cena 44 990 eur za nový Hyundai Santa Fe platí iba za istých podmienok. Je v nej napríklad zarátaný uvádzací bonus 1 500 eur a zákazník musí využiť značkové financovanie. Ak do predajne prídete s kufríkom plným hotovosti, potom vás vlajkové SUV značky Hyundai bude […]
Menej ako 1 min. min.

Na otázku z nadpisu je jednoduchá odpoveď áno, avšak základná cena 44 990 eur za nový Hyundai Santa Fe platí iba za istých podmienok. Je v nej napríklad zarátaný uvádzací bonus 1 500 eur a zákazník musí využiť značkové financovanie. Ak do predajne prídete s kufríkom plným hotovosti, potom vás vlajkové SUV značky Hyundai bude stáť najmenej 46 490 eur. 

Bavíme sa však o “cene od” takže máme na mysli základnú výbavu Style. Tá je našťastie pomerne bohatá i keď je pravda, že Santa Fe za menej ako 45-tisíc eur bude mať pohon len prednej nápravy, 6-stupňovú automatickú prevodovku a full hybridný pohon, ktorého základom je štvorvalec 1,6 T-GDi a kombinovaný výkon dosahuje 158 kW (215 k).

Vrchol za viac ako 60-tisíc

Čo teda znamená pomerne bohatá výbava Style? Napríklad predné LED-ky, 18-palcové disky kolies, 12,3-palcový stredový dotykový displej so zabudovanou navigáciou s mapovým pokrytím na 10 rokov, celý rad komfortných/bezpečnostných asistentov, audiosystém so šiestimi reproduktormi a tiež dvojzónovú klimatizáciu.

V prípade, že si priplatíte za výbavu Elegance, dostanete 20-palcové disky, Full LED svetlá alebo aj asistenta pre sledovanie mŕtveho uhla. Ak vám postačí pohon predných kolies, budete to mať za 48 390 eur, ak si ale potrpíte na pohode 4×4, potom si budete musieť pripraviť 50 790 eur. Ďalej nasleduje výbava Premium a na vrchole ponuky kraľuje verzia Calligraphy, pri ktorej môže mať Hyundai Santa Fe aj v šesťmiestnej konfigurácii. Stojí ale najmenej 61 490 eur.

Plug-in hybrid so zárukou 

Ešte sme nespomenuli, že aj v prípade plug-in hybridného pohonu sa pod kapotou nachádza benzínový štvorvalec 1,6 T-GDi, avšak tu je kombinovaný výkon celej sústavy až 186 kW (253 k). Rovnako pripomíname, že model Santa Fe sa bude ponúkať ako 5, 6 alebo 7 miestne SUV, pričom 6-miestna konfigurácia je, ako sme už spomínali, vyhradená iba pre verziu Calligraphy.

Na záver dodajme, že Hyundai dáva na model Santa Fe záruku 5 rokov bez obmedzenia počtu kilometrov. Ak siahnete po plug-in hybridnej verzii, môžete sa spoľahnúť, že na trakčný akumulátor sa vzťahuje záruka 8 rokov / 160 000 kilometrov.

The post Hyundai Santa Fe: Hybrid za menej než 45-tisíc eur?! appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie