Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hyundai vylepšil najpredávanejší model na Slovensku. Menej výkonu, viac technológií

Patrí k vôbec najpredávanejším modelom kórejskej automobilky Hyundai na Slovensku a okrem klasického karosárskeho vyhotovenia hatchback je k dispozícii aj so strihom fastback či kombi. Aby toho nebolo málo, s dodatkom N išlo o vôbec prvého zástupcu novo vzniknutej športovej divízie značky, ktorý dokázal poraziť v predajoch aj ostrieľaných konkurentov kategórie hothatch. Modelový rad i30 je […]
Menej ako 1 min. min.

Patrí k vôbec najpredávanejším modelom kórejskej automobilky Hyundai na Slovensku a okrem klasického karosárskeho vyhotovenia hatchback je k dispozícii aj so strihom fastback či kombi. Aby toho nebolo málo, s dodatkom N išlo o vôbec prvého zástupcu novo vzniknutej športovej divízie značky, ktorý dokázal poraziť v predajoch aj ostrieľaných konkurentov kategórie hothatch.

Modelový rad i30 je teda nepochybne dôležitou súčasťou ponuky automobilky a hoci sa ostrá verzia i30 N nástupcu (minimálne nie so spaľovacím motorom) nedočká, klasické prevedenia sa aktuálne pýšia modernizáciou.

Okrem niektorých dizajnových drobností sa značka zamerala najmä na technologickú aktualizáciu. Stále pritom počíta s tromi karosárskymi verziami hatchback, fastback a kombi, rovnako ako športovo ladenou výbavou N Line. Zákazníci si teda majú z čoho vyberať.

Vylepšenia vzhľadu pod lupou

Modelový rad i30 je tu s nami už od roku 2007 a dnes na trhu pôsobí už jeho tretia generácia. Na prvý pohľad však mnohí ani nespoznajú rozdiely v aktuálnom a modernizovanom prevedení, hoci podľa slov automobilky má novinka ponúknuť odvážnejší a atraktívnejší dizajn.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 82% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie