Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

I tento džihádista, který chce v Německu zavést právo šaría, má německé občanství

Představa většiny lidí je taková, že občanství lze získat jedině tehdy, když se dokáže daný jedinec plně integrovat do dané společnosti. Pokud se ovšem podíváme na některé evropské země, tak pro zisk občanství zřejmě není zapotřebí nejen plná integrace, ale nevadí ani to, když se daný jedinec dlouhodobě netají tím, že v dané zemi hodlá […]
Menej ako 1 min. min.

Představa většiny lidí je taková, že občanství lze získat jedině tehdy, když se dokáže daný jedinec plně integrovat do dané společnosti. Pokud se ovšem podíváme na některé evropské země, tak pro zisk občanství zřejmě není zapotřebí nejen plná integrace, ale nevadí ani to, když se daný jedinec dlouhodobě netají tím, že v dané zemi hodlá zavést právo šaría.

Proč se rozdává německé občanství téměř komukoli? Odpověď je jednoduchá. Značně to mění statistiky kriminality.

Tito jedinci, narození v oblasti Středního a Blízkého východu či Afriky, jsou rázem považováni za Němce, čímž se jejich kriminalita ve statistikách zobrazuje jako kriminalita „německých občanů.“

Účelově se tak zakrývá skutečný rozsah kriminality, kterou páchají hosté Merkelové a Scholze.

Pro ujasnění toho, kdo všechno může být „Němec,“ dnes přinesu hned dva různé články, ve kterých vám představím názorné příklady.

Tím prvním je muslim, který se nikdy netajil tím, že právo šaría musí být zavedeno po celém světě. To je podle všeho i jeho úkol v Německu.

Vyznává pouze právo šaría a chodí oblečen v tradičním islámském oděvu. Ale podle pasu je Němec…

Žije uprostřed německé společnosti. Influencer Ibrahim El-Azzazi, který je populární v islamistických kruzích, se netají tím, že ženy a muži si pro něj nejsou rovni.

Prostřednictvím sociálních médií oslovuje salafista a online kazatel Ibrahim El-Azzazi nespočet mladých lidí v německy mluvících zemích. V rozhovoru pro „BILD“ nyní nutí lidi, aby se posadili a zpozorněli.

Bere v něm brutální tresty uplatňované podle práva šaría jako samozřejmost. Jinými slovy, bičování žen, které porušují předpisy šaría (islámského práva), je božím příkazem, tj. ve smyslu Alláha. Kamenování homosexuálů, které končí smrtí, je také naprosto v pořádku.

Na otázku „BILDu“, zda jsou si ženy a muži rovni, jeho jasná odpověď zní: „Ne“. A zda by ženy měly mít možnost žít samy? Nepředstavitelné.

Nejvyšší zásadou pro tohoto německého občana je: „Za vším, co je psáno v Koránu, si stojím.“

El-Azzazi, který je sledován ostřížíma očima německého Úřadu pro ochranu ústavy, také šíří „islámská pravidla“ v Německu prostřednictvím svých kanálů sociálních médií.

Protože říká: „Německo nemá monopol na to, aby mělo vždy pravdu a bylo vždy dokonalé.“

Na otázku „BILDu“, zda zákony platné v Německu nemají vždy přednost, El-Azazzi odpovídá:

„Je to tak, že musíme vidět německý základní řád jako nejlepší na světě?“

 

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie