Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ich dar je „z iného sveta“. Ryby sú v tom najlepšie

29.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna). Zverokruh Ryby sú rodení umelci. Sú veľmi citlivé, milujú tvorbu a infikujú ostatných ľudí krásou a radosťou. Hoci sú vnútorne silne rozorvané a samoľúbe, majú jeden úžasný dar, ktorý je doslova „z iného sveta“. Ako im môže byť užitočný v ich práci? Ryby majú jeden úžasný dar, […]
Menej ako 1 min. min.

29.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Subbotina Anna).

Zverokruh Ryby sú rodení umelci. Sú veľmi citlivé, milujú tvorbu a infikujú ostatných ľudí krásou a radosťou. Hoci sú vnútorne silne rozorvané a samoľúbe, majú jeden úžasný dar, ktorý je doslova „z iného sveta“. Ako im môže byť užitočný v ich práci?

Ryby majú jeden úžasný dar, ktorý je doslova „z iného sveta“.
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Zverokruh Ryby sú jedným z najťažších znamení zverokruhu. Sú to trpitelia nesúci všetky problémy a starosti tohto sveta. Majú o sebe dosť nízku mienku, nedokážu oceniť svoje prednosti a silné stránky, namiesto toho sa výrazne zameriavajú na svoje chyby a nedostatky. Ryby sú dosť žiarlivé, pretože namiesto toho, aby sa sústredili na seba a svoje bohatstvo, pozerajú sa na úspechy iných, čím sa ešte viac ponárajú do smútku.

Je to škoda, pretože Ryby majú veľa talentov a ich sklon k mystike a tajným vedomostiam je priam „z iného sveta“. Ryby fascinuje mágia, parapsychológia, astrológia, veštenie a všetko, čo sa nedá racionálne vysvetliť. Majú aj umeleckú povahu, ktorú naďalej rozvíjajú. Niet divu, že medzi Rybami je veľa hercov, spisovateľov, maliarov či hudobníkov a spevákov. Práve tento druh sebarozvoja je pre Ryby najlepší. Ak sa im podarí spojiť svoju vášeň s profesionálnym životom, budú naozaj šťastné!

Ryby sú veľmi spoločenské, empatické, lojálne a tolerantné. Vyznačujú sa tiež výnimočnou intuíciou a oddanosťou svojim blízkym. A aké sú v práci?

Ryby v práci – často menia zamestnávateľa

Ryby sú umelecké duše s obrovskou fantáziou, preto sa im najlepšie darí v povolaniach, ako je spevák, herec, maliar alebo tanečník. Dalo by sa povedať, že životným poslaním rýb je naplniť svet radosťou, svetlom a krásou – sú to rodení tvorcovia s mnohými talentami.

Ryby majú totiž dar jasnovidectva a mali by ho využívať v prospech iných ľudí.
Foto: shutterstock/Gorbash Varvara

Prekvapivý talent Rýb

Ryby sú veľmi citlivé a majú blízko ku všetkým druhom duchovna. Môžu sa preto úspešne realizovať ako špiritisti, liečitelia alebo dokonca média. Toto znamenie zverokruhu rado pomáha iným ľuďom, preto môžu byť lekárom alebo zdravotnou sestrou, ale aj duchovným sprievodcom a veštcom. Ryby majú totiž dar jasnovidectva a mali by ho využívať v prospech iných ľudí.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Lojalita medzi znameniami zverokruhu. Tieto tri sú najvernejšie

Márnotratné znamenia zverokruhu dokážu za svoje rozmary utratiť celé bohatstvo. Nezáleží im na šetrení

The post Ich dar je „z iného sveta“. Ryby sú v tom najlepšie appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie