Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Influencerka sa pokúsila zabiť svoju rodinu počas zatmenia Slnka? Tragédiu prežila len jej dcéra

12.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Gabor Tinz twitter.com/MysticxLipstick). V Spojených štátoch amerických došlo k nepredstaviteľnej tragédii. Polícia má podozrenie, že astrologická influencerka zavraždila jej partnera a následne vytlačila jej dve dcéry z idúceho auta. Influencerka sa pokúsila zabiť svoju rodinu počas zatmenia Slnka? Tragédiu prežila len jej dcéraFoto: shutterstock.com/Gabor Tinz twitter.com/MysticxLipstick Informáciu o desivom […]
Menej ako 1 min. min.

12.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Gabor Tinz twitter.com/MysticxLipstick).

V Spojených štátoch amerických došlo k nepredstaviteľnej tragédii. Polícia má podozrenie, že astrologická influencerka zavraždila jej partnera a následne vytlačila jej dve dcéry z idúceho auta.

Influencerka sa pokúsila zabiť svoju rodinu počas zatmenia Slnka? Tragédiu prežila len jej dcéra
Foto: shutterstock.com/Gabor Tinz twitter.com/MysticxLipstick

Informáciu o desivom incidente potvrdila losangeleská polícia v stredu 10. apríla influencerka Danielle Johnsonová je podozrivá zo zabitia svojho partnera a jednej z dcér, ako aj z pokusu o vraždu druhej.

Na platforme X, kde ju sledovalo približne 100 000 ľudí, bola známa ako Ayoka. Danielle Johnson bola astrologička a krátko pred tragédiou publikovala znepokojivé príspevky.

Influencerka vraj zavraždila jej manžela a vystrčila jej dcéry z auta. Aj ona zomrela

Podľa losangeleskej polície vo vyhlásení k tragédii došlo 8. apríla. Dôkazy naznačujú, že Danielle Johnson zavraždila svojho partnera a potom sa údajne pokúsila vyniesť jeho telo z budovy. Stopy naznačujú, že zosnulý muž bol následne premiestnený do kuchyne ich bytu, kde ho našiel sused. Polícia má podozrenie, že chvíľu po zabití svojho partnera Johnson nasadla do auta so svojimi dvoma dcérami – deväťročnou a osemmesačnou.

Údajne zrýchlila auto na rýchlosť približne 100 míľ za hodinu (cca 160 km za hodinu) a následne z auta vytlačila staršiu dcéru, ktorá držala mladšiu sestru. Žiaľ, mladšie dievča neprežilo. Staršieho previezli so zraneniami do nemocnice. Auto Danielle Johnson narazilo do stromu a ona zomrela na mieste činu.

Polícia má podozrenie, že tragédia môže mať niečo spoločné so zatmením Slnka

Podľa LA Times majú zástupcovia služby podozrenie, že čin Danielle Johnsonovej môže súvisieť so zatmením Slnka, ktoré bolo možné pozorovať v Spojených štátoch niekoľko hodín po tragédii. Nasvedčuje tomu fakt, že sa nenašiel žiadny iný motív a samotná Johnson zverejnila na webe X znepokojivé záznamy súvisiace s fenoménom.

This eclipse is the epitome of spiritual warfare. Get your protection on and your heart in the right place.

The world is very obviously changing right now and if you ever needed to pick a side, the time to do right in your life is now. Stay strong you got this

— Ayoka (@MysticxLipstick) April 4, 2024

„Toto zatmenie je stelesnením duchovného boja. Zapnite svoju ochranu a držte svoje srdce na správnej strane. Svet sa práve teraz jednoznačne mení a ak ste si niekedy museli vybrať stranu, je čas urobiť správnu vec tvoj život teraz“

– píše sa v príspevku z 5. apríla.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chodila s rozvedeným. Prezradila, ako sa k nej správal v prvý večer. „Nikdy viac“

Ako osemročná utiekla sériovému vrahovi, ktorý zabil jej rodinu. Teraz zažila ďalšiu tragédiu

The post Influencerka sa pokúsila zabiť svoju rodinu počas zatmenia Slnka? Tragédiu prežila len jej dcéra appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie