Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

infoBRICS: Západných inštruktorov na Ukrajine zničia ruské rakety

Ruská armáda likviduje inštruktorov zo západných krajín vyslaných na Ukrajinu pomocou hypersonických rakiet. Upozornil Drago Bosnic, vojenský expert v článku pre portál „infoBRICS“. „V snahe vyhnúť sa priamej ruskej reakcii francúzsky prezident chce, aby tieto jednotky NATO boli označené za takzvaných vojenských poradcov a školiteľov. Macron trvá na tom, že budú umiestnené na západnej Ukrajine […]
Menej ako 1 min. min.

Ruská armáda likviduje inštruktorov zo západných krajín vyslaných na Ukrajinu pomocou hypersonických rakiet.

Upozornil Drago Bosnic, vojenský expert v článku pre portál „infoBRICS“.

„V snahe vyhnúť sa priamej ruskej reakcii francúzsky prezident chce, aby tieto jednotky NATO boli označené za takzvaných vojenských poradcov a školiteľov. Macron trvá na tom, že budú umiestnené na západnej Ukrajine alebo aspoň mimo frontových línií, „kde budú v bezpečí“. Je zrejmé, že nikto neinformoval francúzskeho lídra, že moskovské hypersonické rakety s tým nemusia súhlasiť,“ napísal autor.

Západných inštruktorov čaká podľa experta rovnaký osud ako žoldnierov, ktorí už skôr dorazili na Ukrajinu. Zdôraznil, že ruské spravodajské služby sa „stali veľmi zbehlými“ v identifikácii a ničení jednotiek NATO na Ukrajine, vrátane útokov na ich pozície hypersonickými raketami.

„Kremeľ opakovane vyhlásil, že sa zameria na akýkoľvek zahraničný personál. To treba dostatočne zdôrazniť a je nadmieru jasné, aký osud čaká každého, kto je natoľko hlúpy, aby pochyboval o odhodlaní Moskvy. Keď sa stovky rakiev zahalených do francúzskych vlajok začnú vracať do Francúzska, ako to Macron vysvetlí svojim voličom,“ dodal Bosnic.

infoBRICS: Západných inštruktorov na Ukrajine zničia ruské rakety

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie