Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Informácia pre imobilných voličov v Trenčíne

Druhé kolo volieb prezidenta SR sa blíži a s ním prichádzajú aj dôležité informácie pre imobilných občanov Trenčína. V sobotu 6. marca 2024 budú volebné miestnosti otvorené v Kultúrnom stredisku Juh na Kyjevskej ulici, aj na poschodí. Pre imobilných občanov bude v čase od 9.30 do 13.30 hodiny k dispozícii plošina, informuje Mesto Trenčín. Ak […]
Menej ako 1 min. min.

Druhé kolo volieb prezidenta SR sa blíži a s ním prichádzajú aj dôležité informácie pre imobilných občanov Trenčína.

V sobotu 6. marca 2024 budú volebné miestnosti otvorené v Kultúrnom stredisku Juh na Kyjevskej ulici, aj na poschodí. Pre imobilných občanov bude v čase od 9.30 do 13.30 hodiny k dispozícii plošina, informuje Mesto Trenčín.

Ak sa nemôžete dostať do volebnej miestnosti z vážnych zdravotných dôvodov, máte právo požiadať o hlasovanie do prenosnej volebnej schránky. Tento proces je možné uskutočniť len v územnom obvode vášho volebného okrsku, pre ktorý bola okrsková volebná komisia zriadená.

Žiadosť o hlasovanie do prenosnej volebnej schránky je možné podať do piatka 5. apríla 2024 na Mestskom úrade v Trenčíne v úradných hodinách, alebo počas samotných volieb v sobotu 6. apríla 2024 na Mestskom úrade v Trenčíne. Okrem toho môžete požiadať aj priamo v príslušnej okrskovej volebnej komisii.

V Trenčíne je celkovo 51 volebných okrskov. Upozorňujeme na zmeny v porovnaní s minulými voľbami: v okrsku č. 45 a 46 došlo k premiestneniu volebnej miestnosti z Materskej školy Štvorlístok (Orechovská 7/14) do Kultúrneho strediska Istebník a Klubu dôchodcov Istebník (Medňanského 360/34) z dôvodu skončenia rekonštrukcie budovy.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie