Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Informátor má znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. „Možno sa nikdy nevráti“

05.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/360b). Vojvodkyňa Kate stále podstupuje chemoterapiu. V tlači sa objavujú informácie, že je malá šanca, že sa v roku 2024 vráti do verejného života. Ak aj áno, možno sa už nikdy nevráti na úroveň angažovanosti, ktorú mala pred rakovinou. Vojvodkyňa Kate sa možno už nikdy nevráti k úlohe, ktorú […]
Menej ako 1 min. min.

05.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/360b).

Vojvodkyňa Kate stále podstupuje chemoterapiu. V tlači sa objavujú informácie, že je malá šanca, že sa v roku 2024 vráti do verejného života. Ak aj áno, možno sa už nikdy nevráti na úroveň angažovanosti, ktorú mala pred rakovinou.

Vojvodkyňa Kate sa možno už nikdy nevráti k úlohe, ktorú hrala v kráľovskej rodine pred chorobou.
Foto: shutterstock/360b

Koncom marca vojvodkyňa Kate oznámila, že má rakovinu a podstupuje chemoterapiu. Vo videu zdieľanom na sociálnych sieťach apelovala, že teraz potrebuje súkromie a čas pre seba. Zdôraznila, že k svojim povinnostiam sa vráti hneď, ako to bude možné.

„Dúfame, že pochopíte, že ako rodina teraz potrebujeme nejaký čas, priestor a súkromie, kým ukončím liečbu. Moja práca mi vždy dávala hlboký pocit radosti a teším sa, že sa k nej vrátim hneď, ako to bude možné, ale zatiaľ sa musím sústrediť na svoje úplné uzdravenie“

– zdôraznila.

Nedávno sa objavila oficiálna informácia, že neter kráľa Karola III. sa nezúčastní na skúške Trooping The Color, tradičnej narodeninovej prehliadke britského panovníka. Zdôrazňovalo sa, že vojvodkyňa Kate stále podstupuje chemoterapiu. Ako sa ukazuje, aj keď sa terapia skončí a vojvodkyňa Kate sa vráti k svojim povinnostiam, určite to nebude v takej forme ako doteraz.

Vojvodkyňa Kate sa možno už nikdy nevráti k úlohe, ktorú hrala v kráľovskej rodine pred chorobou

Podľa správ zahraničných médií sa po prekonaní takej ťažkej choroby, akou je rakovina, môže súčasná rola vojvodkyne Kate v kráľovskej rodine radikálne zmeniť. Zasvätenec US Weekly tvrdí, že vojvodkyňa Kate sa možno už nikdy nevráti do takej angažovanosti ako predtým, keď sprevádzala svojho manžela na všetky oficiálne stretnutia.

Ak sa vráti do verejného života, určite to nebude v plnom rozsahu. Ako zdôrazňuje kráľovský expert Richard Fitzwilliams, akékoľvek spoločenské angažovanie vojvodkyne Kate bude najskôr konzultovať s lekárom. Podľa Daily Beast všetko nasvedčuje tomu, že vojvodkyňa Kate sa do verejného života vráti najskôr začiatkom roka 2025.

POZRITE TIEŽ AJ: Vojvodkyňa Kate sa objaví na kráľových narodeninách pod jednou podmienkou

Meghan Markle a princ Harry prehrali s Beckhamovcami. Toto bude asi bolieť

Čo sa deje so zvyškom kráľovskej rodiny? Meghan Markle a princ Harry museli nedávno prehltnúť trpkú príchuť porážky. Ako sa ukazuje, ich dokument, ktorý vznikol v spolupráci s Netflixom, bol hitom v rebríčku najväčších hitov platformy a v celosvetovom rebríčku sa umiestnil na 211. mieste. Medzitým sa vedenia ujali manželia Beckhamovci so svojou dokumentárnou sériou, ktorá patrí medzi najsledovanejšie produkcie Netflixu.

Stojí za to zdôrazniť, že Meghan Markle a princ Harry boli pred časom priatelia s Victoriou a Davidom, no napokon sa ich cesty rozišli, a tak je to pre dvojicu o to bolestnejšie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. Životopiskyňa odhaľuje pravdu o priebehu liečby

Dcéra Harryho a Meghan má tri roky. Mala obrovskú párty. Unikol zoznam hostí

The post Informátor má znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. „Možno sa nikdy nevráti“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie