Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Informátoři tvrdí, že Trumpovo letadlo bylo cílem atentátu – devět raket země-vzduch bylo propašováno do USA

Zdá se, že tento další atentát na Trumpa měl být proveden tak, aby podezření automaticky padlo na Írán, což je nejspíš i důvod, proč měly být k útoku použity perské rakety. Nicméně ve skutečnosti podle všeho tento další útok neměl jít zvenčí, ale zevnitř. Nedávné příspěvky X (zde a zde)naznačovaly, že 9 raket země-vzduch vstoupilo […]
Menej ako 1 min. min.

Zdá se, že tento další atentát na Trumpa měl být proveden tak, aby podezření automaticky padlo na Írán, což je nejspíš i důvod, proč měly být k útoku použity perské rakety. Nicméně ve skutečnosti podle všeho tento další útok neměl jít zvenčí, ale zevnitř.

Nedávné příspěvky X (zde a zde)naznačovaly, že 9 raket země-vzduch vstoupilo do USA přes hraniční přechod s Novým Mexikem.

Gateway Pundit hovořil s Dr. Petem Chambersem, bývalým armádním podplukovníkem a Zeleným baretem, který jako první vyšel s tímto příběhem na veřejnost a zasvětil roky svého života ochraně jižní hranice. Večer 22. září obdržel zprávu od důvěrného informátora.

Druhý den ráno Chambers řekl, že druhý informátor potvrdil tuto zprávu s kolegou blízkým Chambersovi jménem Bazzel Baz.

Jako zakladatel Asociace pro ochranu dětí (ARC) bývalý bývalý důstojník CIA pro speciální operace primárně bojuje proti obchodování s dětmi na jižní hranici.

Podle Chamberse byl jeden informátor mimo Spojené státy, zatímco druhý byl uvnitř. Informátoři obdrželi informaci, že devět raket země-vzduch (SAM) se dostalo do Spojených států přes vstupní bod (POE).

Jak Chambersovi, tak Bazovi bylo výslovně řečeno, že se jednalo o rakety Misagh-3 perského původu. Nicméně, řekl Chambers, „navzdory jejich původu řekl, že to nemusí nutně znamenat íránské zapojení, dokud se neprokáže opak.“

Ve skutečnosti, tvrdil jeden informátor,  že to nejsou oni, i když Írán často vyhrožuje pomstou za zabití velitele IRGC-QF Kásima Sulejmáního v roce 2020, které nařídil tehdejší prezident Donald Trump.

Bez ohledu na potenciální zapojení Íránu, řekl Chambers, že existují věrohodné důkazy, že ve Spojených státech existují tři tříčlenné týmy neperského původu. Prozradil také, že druhá tranše informací identifikovala jako cíl letadlo bývalého prezidenta (Donalda) Trumpa.

„Raketový systém odpalovaný z ramene se obvykle používá pro nízké a pomalé cíle, jako je letadlo nebo vrtulník startující nebo přistávající,“ vysvětlil bývalý Zelený baret a dodal, že nechápe, jak mohlo devět raketových systémů přejít přes hranice na POE.

„Chápu, co se může dostat přes POE a co ne,“ poznamenal Chambers. „Ano, věci mohou proklouznout, ale tohle není jedna z těch věcí.“

Chambers tvrdil, že „jediný způsob, jak to můžete prosadit, je zaplatit někoho na POE.“ Ačkoli neukazuje prstem na pohraniční stráž ani na nikoho jiného, řekl: „buď se to stalo tímto způsobem nebo došlo k nějakému druhu odklonu.“

Má podezření na zapojení kartelu Sinaloa, který kontroluje většinu toho, co přichází přes hranici, a někoho na americké straně.

Je zajímavé, řekl Chambers, že „někteří zákonodárci a zpravodajská komunita o tom věděli.“ V důsledku toho, řekl, byl bývalý prezident Trump rozsáhle informován o íránské hrozbě.

Protože tomu tak nemusí být, rozpoznal dvě možnosti: „Buď je Trump opravdu chytrý a hraje si s tím, protože ví, že to není Írán, ale snaží se vylákat zlé hochy, nebo mohl být uveden v omyl.“

Všechny tyto informace, a ještě více, byly okamžitě předány příslušným orgánům. Armádní veterán chce více než cokoli jiného odvrátit válku a chce mít jistotu, že bývalý prezident a Spojené státy jsou v bezpečí.

Z tohoto důvodu Chambers řekl, že zůstane v úzkém kontaktu s tajnou službou a dalšími vládními subjekty, aby se podělil o jakýkoli nový vývoj.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie