Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Informátorka odhaluje, co společnost Pfizer věděla o oxidu grafenu ve vakcíně proti covidu (video)

Interní databáze společnosti Pfizer obsahovala dokumenty z laboratoře ve Španělsku, které ukázaly, že mnoho jejich vakcín proti covidu obsahovalo oxid grafenu. Společnost Pfizer to nezkoumala. S tímto odhalením přišla whistleblowerka společnosti Pfizer Melissa McAteeová, která nedávno nahrála videozprávu, ve které naznačuje, že nemá sebevražedné sklony pro případ, že by se jí něco stalo. V červnu nebo […]
Menej ako 1 min. min.

Interní databáze společnosti Pfizer obsahovala dokumenty z laboratoře ve Španělsku, které ukázaly, že mnoho jejich vakcín proti covidu obsahovalo oxid grafenu.

Společnost Pfizer to nezkoumala. S tímto odhalením přišla whistleblowerka společnosti Pfizer Melissa McAteeová, která nedávno nahrála videozprávu, ve které naznačuje, že nemá sebevražedné sklony pro případ, že by se jí něco stalo.

V červnu nebo červenci 2021 narazila na zprávu o oxidu grafenu ze Španělska. V laboratoři byl ve vakcíně Pfizer nalezen oxid grafenu, řekla McAteeová v rozhovoru s Brianem Hookerem z Children’s Health Defense.

Materiál byl pod mikroskopem porovnán s oxidem grafenu a byl téměř identický. Španělští vědci požádali o více vzorků, aby mohli provést chemickou analýzu.

Podle McAteeové obsahuje 28 ze 100 lahviček Pfizeru oxid grafenu.

Zprávu sdílela na Facebooku a krátce nato jí zavolal právník společnosti Pfizer, který jí řekl, že musí příspěvek odstranit…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie