Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Internetový hit, perfektný nápad na horúce dni. Takúto zmrzlinu ste ešte nejedli, len tri ingrediencie

28.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/nynsu). V horúcich letných dňoch si želáme len trochu osvieženia a zmrzlina sa v takomto prípade vždy hodí. Najlepšie sú tie, ktoré si môžete vyrobiť aj doma. S týmito tromi ingredienciami vám deti budú bozkávať nohy. Slávny recept od influencerky Lindsay Keosayian je hitom internetu. Domáca zmrzlina je jednoduchá […]
Menej ako 1 min. min.

28.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/nynsu).

V horúcich letných dňoch si želáme len trochu osvieženia a zmrzlina sa v takomto prípade vždy hodí. Najlepšie sú tie, ktoré si môžete vyrobiť aj doma. S týmito tromi ingredienciami vám deti budú bozkávať nohy. Slávny recept od influencerky Lindsay Keosayian je hitom internetu.

Domáca zmrzlina je jednoduchá na výrobu.
Foto: shutterstock/nynsu

Ak je recept dobrý a jednoduchý, je hriech ho nevyužiť. Ten sa hodí najmä v horúcich dňoch, keď sa z neba valia horúčavy. V takýchto dňoch je osviežujúca zmrzlina niečo, o čom sníva takmer každý. Stačí použiť tri ingrediencie na výrobu jednej z najlahodnejších zmrzlín, ktorá bude hitom nadchádzajúcej sezóny.

Domáca zmrzlina je jednoduchá

V mnohých domácnostiach sa pripravujú so smotanou, mliekom alebo jogurtom. Ak si chcete pripraviť vegetariánsku verziu nadýchanej a krémovej zmrzliny, oplatí sa siahnuť po kokosovom mlieku, ktoré je okrem úžasnej chuti aj zdravé pre naše telo. Známa influencerka, ktorá je špecialistkou na jednoduché a zdravé recepty, navrhla spôsob výroby zmrzliny zloženej len z troch ingrediencií, ktorá si za mesiac získala cez 60-tisíc lajkov.

V príspevku na Instagrame Lindsay Keosayian ukázala, ako vyrobiť lahodnú zmrzlinu s použitím celých citrónov a kokosového mlieka s javorovým sirupom. Pozrite sa, aké je to jednoduché a skúste si ju vyrobiť doma.

Takáto zmrzlina je zdravá

Pripravená na základe týchto troch zložiek je injekciou vitamínov aj minerálov. Použitie kokosového mlieka má vysoký obsah tuku, čo znižuje chuť do jedla a zvyšuje metabolizmus. Je to cenná zložka v procese straty brušného tuku. Použitie citrónov je silnou dávkou vitamínu C, ktorý posilňuje imunitu organizmu. Javorový sirup však obsahuje menej kalórií ako med či cukor a telu dodá aj zinok, ktorý je tiež cenný pri chudnutí. Bohužiaľ, časté zaraďovanie javorového sirupu do vašej stravy teda neurýchli chudnutie.

Recept na trojzložkovú citrónovú zmrzlinu

Ingrediencie:

3 citróny,

plechovka kokosového mlieka,

štvrtina šálky javorového sirupu.

Príprava krok za krokom:

Citróny dôkladne umyte a odrežte konce zo všetkých strán. Šupku nešúpeme.

V mixéri rozmixujte celé citróny, kokosové mlieko a javorový sirup do hladka a konzistencie. V prípade potreby môžete do zmesi pridať ešte trochu javorového sirupu, aby bola zmrzlina sladšia.

Nalejte zmes do nádoby na kocky ľadu.

Vložte do mrazničky a zmrazte asi hodinu a pol.

Zmrazené kocky zmrzliny vložte späť do mixéra a mixujte do krémova. Zmrzlina je pripravená na podávanie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Túto polievku pripravíte aj bez sporáka. Neexistuje lepšia večera pre horúce počasie. Paradajky sú dôležité

Jahody pod mrveničkou. Rýchly dezert ku káve

The post Internetový hit, perfektný nápad na horúce dni. Takúto zmrzlinu ste ešte nejedli, len tri ingrediencie appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie