Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Investori FTX sa možno čoskoro vzdajú svojich nárokov

Investori FTX sa možno čoskoro vzdajú svojich nárokov voči spoluzakladateľovi Samovi Bankmanovi-Friedovi na základe navrhovanej dohody. Bankman-Fried sa zaviazal zdieľať informácie o celebritných podporovateľoch FTX, čo by mohlo pomôcť žalobcom. Tieto celebrity, vrátane Toma Bradyho, Shaquille O’Neala a Gisele Bundchenovej, sú obvinené zo zavádzania a propagácie FTX. Hromadné žaloby proti Bankmanovi-Friedovi sa môžu čoskoro stiahnuť […]
Menej ako 1 min. min.

Investori FTX sa možno čoskoro vzdajú svojich nárokov voči spoluzakladateľovi Samovi Bankmanovi-Friedovi na základe navrhovanej dohody. Bankman-Fried sa zaviazal zdieľať informácie o celebritných podporovateľoch FTX, čo by mohlo pomôcť žalobcom. Tieto celebrity, vrátane Toma Bradyho, Shaquille O’Neala a Gisele Bundchenovej, sú obvinené zo zavádzania a propagácie FTX.

Hromadné žaloby proti Bankmanovi-Friedovi sa môžu čoskoro stiahnuť na základe dohody, ktorá zahŕňa zverejnenie informácií a čestné vyhlásenie. Táto dohoda zvyšuje neistotu v prípade žalôb proti celebritám, ktorí sú obvinení zo zapojenia sa do podvodu s propagáciou FTX.

Vstup týchto celebritných osobností do prípadu pritiahol veľa pozornosti. Ich obvinenia z falošnej propagácie FTX spolu so spoluprácou Bankmana-Frieda môžu mať významný vplyv na prípad a prispieť k novým žalobám.

Paralelne s trestnými konaniami sa aj civilné veci pohybujú nezávisle. Rozhodnutia súdu môžu mať veľké právne dôsledky a formovať mechanizmy schvaľovania celebrít v kryptomenovom priemysle.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok Investori FTX sa možno čoskoro vzdajú svojich nárokov je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie