Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Investori prechádzajú od meme mincí k mimoriadnemu projektu Rollblock

PR článok Rollblock. Krypto trh sa čoraz viac odkláňa od meme mincí Solana (SOL) a Ethereum (ETH). Namiesto toho sa obchodníci v súvislosti s blížiacou sa sezónou úžitkovosti zameriavajú na mince s úžitkom. Na čele takéhoto posunu je Rollblock (RBLK) – hviezda predpredaja v štádiu 1, ktorej mnohí analytici naznačujú, že sa v roku 2024 stane […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Rollblock. Krypto trh sa čoraz viac odkláňa od meme mincí Solana (SOL) a Ethereum (ETH). Namiesto toho sa obchodníci v súvislosti s blížiacou sa sezónou úžitkovosti zameriavajú na mince s úžitkom. Na čele takéhoto posunu je Rollblock (RBLK) – hviezda predpredaja v štádiu 1, ktorej mnohí analytici naznačujú, že sa v roku 2024 stane ďalšou kryptohviezdou s hodnotou 1 dolár.

Solana (SOL)

Solana (SOL) v poslednom čase robí rozruch na kryptotrhu. Oznámila, že do jej ekosystému čoskoro vstúpi prvá paralelizovaná dôverná výpočtová sieť – Arcium. Táto býčia správa o Solane môže vyvolať rast, pričom Solana len za posledný rok vzrástla o 587 %.

Technická analýza kryptomeny ukazuje mnoho býčích signálov. SOL sa napríklad teraz obchoduje nad svojimi 100- a 200-dňovými EMA, pričom sa môže pochváliť 16 zelenými technickými ukazovateľmi. Odborníci tak predpovedajú Solane potenciálny skok na 151 dolárov v priebehu 2. štvrťroka 2024. Mnohé meme mince založené na SOL, ako napríklad MYRO, však zostávajú na cenových grafoch červené.

Analýza ceny Etherea: Ukazuje býčie signály

Medzitým meme mince Etherea (ETH) tiež čelia určitým problémom, keďže Shiba Inu a Floki vykazujú na jednomesačných grafoch červenú farbu. Ethereum však pokračuje v raste na trhu s kryptomenami, keďže podľa údajov CoinMarketCap poskočilo na grafe od začiatku roka o 60 %. Zároveň sa jeho trhová kapitalizácia v tom istom čase zvýšila z 217 miliárd dolárov na 356 miliárd dolárov.

Technická analýza Etherea tiež vykresľuje býčí obraz. V súčasnosti sa Ethereum obchoduje nad svojimi 100 a 200-dňovými EMA. Aj signál Stoch RSI sa nachádza na úrovni 16,3 v nákupnej zóne. V dôsledku toho analytici trhu urobili býčiu predpoveď ceny Etherea. Predpovedajú nárast na 3 600 dolárov do konca druhého štvrťroka 2024.

Rollblock (RBLK)

Rollblock (RBLK) svojím výkonom v predpredaji robí na trhu rozruch. Predal už viac ako 12 miliónov tokenov a získal takmer 125-tisíc dolárov. To naznačuje, že obchodníci na celom svete majú o tento jedinečný protokol GambleFi veľký záujem.

Cieľom Rollblocku je stať sa významným hráčom v sektore online hier, ktorý má v súčasnosti hodnotu 450 miliárd dolárov. Výsledkom je, že Rollblock umožňuje registráciu len pomocou e-mailu a nevyžaduje žiadne kontroly KYC ani dodatočné sťahovanie – úplná anonymita pre všetkých.

Palivom tejto platformy je úžitkový token RBLK, ktorý ponúka holdingové výhody, ako sú pravidelné rakebacky a možnosti pasívneho príjmu. Jedinečný model zdieľania príjmov spoločnosti Rollblock totiž znamená, že až 30 % jej zárobkov z týždňa pôjde držiteľom tokenu RBLK vo forme spätných odkupov. Polovica týchto tokenov sa navždy spáli z ponuky a druhá polovica sa použije na to, aby sa investorom ponúkli jedny z najlepších odmien za, aké sú v kryptopriestore k dispozícii.

V súčasnosti má RBLK v 1. fáze predpredaja hodnotu len 0,01 dolára. S postupujúcim predpredajom však dôjde k ďalším cenovým pumpám. Trhoví analytici dokonca predpovedajú potenciálny nárast na 1 dolár, keď Tier-1 CEX uvedie RBLK na trh v 3. štvrťroku 2024.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Investori prechádzajú od meme mincí k mimoriadnemu projektu Rollblock appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie