Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Investori si vyberajú Bitbot. V roku 2024 ide o mimoriadne výhodný predpredaj

PR článok Bitbot. S blížiacou sa polovicou roka 2024 sa jedna ponuka ICO rýchlo vyprofilovala ako skvelý predpredaj tohto roka. Bitbot už od svojho spustenia vyzbieral viac ako 3,5 milióna dolárov a explodoval do povedomia trhu s obchodnými botmi na Telegrame, ktorý tento rok exponenciálne rastie.  Cena je len 0,0189 USD vo fáze 14 z 15 […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Bitbot. S blížiacou sa polovicou roka 2024 sa jedna ponuka ICO rýchlo vyprofilovala ako skvelý predpredaj tohto roka. Bitbot už od svojho spustenia vyzbieral viac ako 3,5 milióna dolárov a explodoval do povedomia trhu s obchodnými botmi na Telegrame, ktorý tento rok exponenciálne rastie. 

Cena je len 0,0189 USD vo fáze 14 z 15 a pred vypredaním, takže investorom, ktorí sa chcú stať súčasťou tohto nováčika v odvetví, sa čas rýchlo kráti. Čítajte ďalej a zistite, prečo je Bitbot miestom, kde budú v roku 2024 pravdepodobne prúdiť peniaze. 

Prečo je Bitbot takou atraktívnou investíciou?

Využívajúc silu umelej inteligencie, vlastný nástroj Bitbot Gem Scanner skenuje Birdeye a Dexscreener a zároveň skenuje sociálne médiá, aby našiel podhodnotené drahokamy a nakopnuté predpredaje. Posúdením nálady na trhu a dôkladným preskúmaním vlastností každého projektu nástroj Gem Scanner poskytuje používateľom odporúčania na investovanie do tokenov, čím im pomáha maximalizovať ich zisky.

Medzitým sa záväzok spoločnosti Bitbot voči svojim používateľom rozširuje na uprednostňovanie ich bezpečnosti. Opierajúc sa o bývalé skúsenosti svojho vývojového tímu z Wall Street, spoločnosť Bitbot spustila prvé bezpečnostné non-custodial riešenie na svete s cieľom eliminovať také závažné narušenia bezpečnosti, aké postihli jej najbližších konkurentov.

Solareum, obchodný bot spoločnosti Solana pre Telegram, bol nedávno zatvorený po narušení, pri ktorom stovky používateľov prišli o viac ako 500-tisíc dolárov. To prichádza po podobných bezpečnostných fiaskách, ktoré postihli Unibot, Maestro a Banana Gun.

Zatiaľ čo väčšina obchodných botov na Telegrame vyžaduje, aby používatelia odovzdali súkromné kľúče tretej strane, Bitbot túto bezpečnostnú medzeru uzatvára tým, že umožňuje používateľom ponechať si kontrolu nad svojimi digitálnymi aktívami až do ukončenia obchodov. Vďaka dodatočným bezpečnostným opatreniam na ochranu pred podvodmi, rug pull a MEV botmi sa môžu používatelia Bitbotu tešiť na obchodovanie s bezkonkurenčným pokojom.

Prečo by Bitbot mohol byť skvelou kryptoinvestíciou v roku 2024

Trh s obchodnými botmi na Telegrame, ktorého hodnota sa pohybuje okolo 1 miliardy dolárov, nie je jedinou pozitívnou silou v Bitbotu. Nedávny nárast cien akcií spoločností Alphabet a Microsoft ilustruje súčasné teplo, ktoré prúdi sektorom umelej inteligencie. Vďaka jedinečnému premosteniu týchto dvoch rastúcich odvetví je preto príchod spoločnosti Bitbot na trh dokonale načasovaný.

Ďalšie náznaky trhového potenciálu Bitbotu však možno získať prostredníctvom hĺbkového ponoru do trhu s obchodnými botmi na Telegrame a výkonnosti jeho najbližších konkurentov. Toto odvetvie sa môže pochváliť viac ako 1,5 miliónom používateľov počas celej životnosti a zaznamenalo viac ako 21 miliárd dolárov v objeme obchodovania rozloženom na viac ako 111 miliónov obchodov počas celej životnosti.

So súčasným priemerným denným objemom obchodov, ktorý takmer prekonal hranicu 100 miliónov dolárov, má Bitbot obrovský rozvíjajúci sa trh, na ktorý sa môže zamerať.

Okrem toho výkonnosť Banana Gun a Unibot ponúka ďalšie dôvody na povzbudenie investorov do presale Bitbot.

Napríklad Banana Gun odštartoval v septembri 2023 za 9,9389 dolárov a o niečo viac ako šesť mesiacov neskôr prekonal bariéru 50 dolárov a nazbierala trhovú kapitalizáciu viac ako 130 miliónov dolárov. A to aj napriek chybe, ktorá sa našla v zmluve jej platformy a ktorá zmazala 90 % jeho hodnoty.

Medzitým, dva mesiace po spustení v júni 2023, Unibot priniesol 200-násobné zisky pre skorých investorov, keď prekonal míľnik trhovej kapitalizácie 200 miliónov dolárov. Dokonca aj po tom, čo bol Unibot zasiahnutý bezpečnostným únikom vo výške 560-tisíc dolárov, sa mu darilo, kým sa ustálil späť na súčasnej úrovni 13 dolárov.

Vďaka tomu, že sa Bitbot venuje bezpečnosti používateľov, sú odborníci jednotní v tom, že by sa mohol rýchlo stať lídrom na trhu.

Komunita Bitbot: Rýchly rast vďaka angažovanosti

Ďalším faktorom, ktorý je základom príťažlivosti spoločnosti Bitbot, je komunita. Komunita, ktorá sa môže pochváliť približne 90-tisíc sledovateľmi na X a viac ako 26-tisíc členmi na Telegrame, ponúka pravidelné AMA a ďalšie podujatia, do ktorých sa môžu zapojiť investori. 

Okrem toho, keďže natívny token BITBOT poskytuje investorom v počiatočnej fáze hlasovacie práva na správu, komunita používateľov môže formovať budúce smerovanie projektu. 

Navyše, táto silná komunita bude kľúčovým faktorom pri udržiavaní vysokej ceny tokenu BITBOT po jeho uvedení na burzy, a to v krátkodobom aj dlhodobom horizonte.

Je Bitbot výhodným predpredajom v roku 2024?

Predpokladá sa, že trh s umelou inteligenciou bude odteraz do roku 2031 rásť tempom takmer 27 %, takže vstup Bitbotu na trh je dokonale načasovaný. Vďaka kombinácii najlepších funkcií obchodovania s umelou inteligenciou na trhu s bezkonkurenčnou oddanosťou bezpečnosti používateľov je Bitbot skvelým krypto predpredajom tohto roka. 

BITBOT bude po skončení predpredaja kótovaný na DEXoch. Napriek tomu môžu investori, ktorí si dnes kúpia svoje tokeny, ešte stále vidieť 5,82 % zisky pred ich vypredaním. Ak sa teda chcete stať súčasťou nového priekopníckeho projektu a potenciálne získať významné výnosy zo svojej investície, zapojte sa do presale Bitbot ešte dnes a pripojte sa k revolúcii v obchodovaní s umelou inteligenciou.

Ak sa chcete dozvedieť viac a kúpiť si tokeny BITBOT, navštívte oficiálnu webovú stránku.

Web Bitbot

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Investori si vyberajú Bitbot. V roku 2024 ide o mimoriadne výhodný predpredaj appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie