Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Investori signalizujú dôveru v dlhodobý potenciál Bitcoinu

Bitcoin, digitálna mena, ktorá zmenila svet financií, sa opäť ocitla na rozcestí. Technická analýza odhaľuje, že cesta k hranici 58 tisíc USD je blokovaná silným odporom na úrovni 56 000 USD. Tento odpor nie je len číslom na grafe; je to psychologická bariéra, ktorá odráža kolektívne vnímanie hodnoty a dôvery investorov v budúci vývoj ceny […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin, digitálna mena, ktorá zmenila svet financií, sa opäť ocitla na rozcestí. Technická analýza odhaľuje, že cesta k hranici 58 tisíc USD je blokovaná silným odporom na úrovni 56 000 USD. Tento odpor nie je len číslom na grafe; je to psychologická bariéra, ktorá odráža kolektívne vnímanie hodnoty a dôvery investorov v budúci vývoj ceny Bitcoinu.

Dňa 9. septembra 2024 sa Bitcoin obchoduje za 56 321 USD, čo predstavuje odraz od nedávnych miním a prelomenie hranice odporu. Tento pohyb naznačuje, že investori sú ochotní kupovať pri nižších cenách, čo môže signalizovať dôveru v dlhodobý potenciál Bitcoinu. Oscilátory a kĺzavé priemery, ktoré predstavujú zmiešaný obraz, naznačujú, že trh je v stave neistoty, so signálmi rozdelenými medzi predajné a nákupné akcie.

Na 1-hodinovom grafe cena Bitcoinu zaznamenala krátkodobé zotavenie, vzrástla z minima 53 636 USD na 56 614 USD. Tento býčí pohyb, podporovaný rastúcim nákupným tlakom, je pozitívnym signálom pre trh. Objem obchodovania, ktorý prudko vzrástol počas zvyšovania cien, signalizuje podporu vzostupného trendu.

Na 4-hodinovom grafe sa Bitcoin odrazil po prudkom výpredaji, ktorý ho stiahol na minimum 52 546 USD. Cena sa teraz pohybuje smerom k 58 000 USD, rezistencia na úrovni 56 000 USD je už prekonaná. Predchádzajúce pokusy o prelomenie tejto úrovne zlyhali, čo naznačujú knôty, ktoré sa dotkli tejto značky bez toho, aby sa udržali vyššie. Kupujúci pomaly získavajú kontrolu, ale objem zostáva nižší ako počas výpredaja, čo naznačuje opatrnosť medzi investormi. Pre ďalší rast ceny a postup k 58 000 USD bude dôležité, aby si Bitcoin udržal získanú hladinu 56 000 USD. Napriek tomu Bitcoin zostáva v širšom klesajúcom trende od svojho vrcholu blízko 65 103 USD.

Technické ukazovatele, ako je index relatívnej sily (RSI), ktorý je na úrovni 40, signalizujú neutralitu. Tento zmiešaný výhľad na popredné kryptoaktíva naznačuje, že obchodníci by mali byť opatrní a sledovať, či býci dokážu prekonať úrovne odporu.

Zdroj: TradingView

V tejto kľúčovej chvíli pre Bitcoin je dôležité, aby investori zostali informovaní a pripravení na všetky možnosti.

Príspevok Investori signalizujú dôveru v dlhodobý potenciál Bitcoinu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie