Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Irak vyzval na zníženie napätia na Blízkom východe

Iracký prezident Abdal Latíf Rašíd dnes vyzval na zníženie napätia na celom Blízkom východe. Informovala o tom agentúra AFP, podľa ktorej tiež varoval pred rozšírením konfliktu po tom, čo Irán v noci na dnes podnikol bezprecedentný dronový a raketový útok na Izrael. S odvolaním sa na “najnovší vývoj v regióne a jeho dôsledky” Rašíd vo […]
Menej ako 1 min. min.

Iracký prezident Abdal Latíf Rašíd dnes vyzval na zníženie napätia na celom Blízkom východe. Informovala o tom agentúra AFP, podľa ktorej tiež varoval pred rozšírením konfliktu po tom, čo Irán v noci na dnes podnikol bezprecedentný dronový a raketový útok na Izrael.

S odvolaním sa na “najnovší vývoj v regióne a jeho dôsledky” Rašíd vo svojom vyhlásení tiež zdôraznil “nutnosť zastaviť agresiu proti Pásmu Gazy a nájsť riešenie palestínskej otázky, keďže ide o zásadný prvok stability regiónu”.

Irán za uplynulú noc proti Izraelu vyslal vyše 300 dronov a rakiet, z ktorých bolo 99 percent zostrelených, uviedla izraelská armáda. Teherán útok označil za odvetu za nedávny úder proti iránskemu konzulátu v Damasku pripisovaný Izraelu.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie