Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Islamizované Švédsko: Parky se proměnily v Mekku (video)

Ještě před 20 lety by byly podobné obrázky v této severské zemi něčím zcela nevídaným. Stačilo však pouhé období 1 generace a země se dramaticky proměnila. Lze si tedy velmi lehce představit, jak bude vypadat za dalších 20 let. Pro nás je to pak názorná ukázka toho, jak můžeme dopadnout, pokud budeme v rámci plnění […]
Menej ako 1 min. min.

Ještě před 20 lety by byly podobné obrázky v této severské zemi něčím zcela nevídaným. Stačilo však pouhé období 1 generace a země se dramaticky proměnila. Lze si tedy velmi lehce představit, jak bude vypadat za dalších 20 let.

Pro nás je to pak názorná ukázka toho, jak můžeme dopadnout, pokud budeme v rámci plnění migračního paktu přijímat jedince z nekompatibilních kultur, jejichž cílem není integrovat se do většinové společnosti, ale integrovat původní obyvatelstvo do vlastní „kultury,“ která zamrzla někde ve středověku.

Švédsko je co do počtu obyvatel zhruba stejně velká země, takže právě na tomto příkladu můžeme nejlépe vidět, jak rychle může být podobně velká země islamizována.

V neděli muslimové zahájili oslavy „svátku oběti,“ známého jako Íd al-adhá. Několik parků po celém Švédsku bylo přeměněno na oblasti připomínající místa na Blízkém východě. Vedle tisíců muslimů byli přítomni i vrcholní politici sociálních demokratů.

Již druhý rok v řadě mešita v Göteborgu ve spolupráci s Multikulturní asociací Frölunda zorganizovala v neděli muslimskou masovou modlitbu ve Slottsskogenu jako součást oslav svátku Íd al-adhá.

Letos byla účast výrazně vyšší než loni, odhaduje Faraj Semmo, který je hlavním imámem mešity v Göteborgu.

Íd al-adhá je čtyřdenní svátek připomínající ochotu proroka Abraháma obětovat svého syna, jak mu Alláh přikázal. Příběh končí tím, že Alláh přikázal Abrahámovi, aby místo toho obětoval zvíře, a jako součást oslav muslimové provádějí „Qurbani“ (rituální porážku zvířat).

Tento „svátek“ se slaví po celém světě a zahrnuje veřejnou porážku zvířat, jako jsou ovce, kozy, jehňata, buvoli, skot a velbloudi.

Svátek také znamená konec každoroční muslimské pouti, hadždže, do města Mekka v Saúdské Arábii.

V neděli ráno se více než 15 000 muslimů shromáždilo na náměstí Vattenleksplatsen v Rosengårdu v Malmö, aby zahájili své oslavy, které zahrnovaly masové islámské modlitby vysílané z reproduktorů.

Islámští vůdci se chlubili, že doufají, že se tato venkovní provokace stane každoroční událostí během svátku Íd al-adhá.

Další záběry z parku v Malmö:

Velká hromadná modlitba se konala také ve Slottsparkenu v Göteborgu. Podle zprávy SVT ze Slottsparkenu byli přítomni vrcholní politici z levicových sociálních demokratů. Ti by bez muslimů nemohli být vedoucí politickou silou v zemi.

Vzhledem k tomu, že se Švédsko s pomocí levice stále více islamizuje, islámské události, jako je tato, ukazují sílu muslimské komunity, která roste, a úměrně tomu rostoucí nebezpečí pro Švédy a švédskou kulturu.

Přítomnost levicových politiků na těchto oslavách vyvolává obavy ohledně směru, kterým se švédská společnost ubírá…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie