Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jahody vložím do formičiek a zalejem ich zmesou. Za chvíľu mám vynikajúce koláčiky

20.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MarinaKo). Hľadáte alternatívu k koláčom s jahodami? Ak vás nudí tradičné pečivo, pripravte jahodové koláčiky, ktoré si každý zamiluje. Môžete ich rýchlo vyrobiť z obľúbených produktov. Budú dokonalým doplnkom k popoludňajšej káve alebo čaju. Pozrite si jednoduchý recept. Jednoduchý a rýchly recept na jahodové muffiny.Foto: shutterstock/MarinaKo V júni zvyčajne […]
Menej ako 1 min. min.

20.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/MarinaKo).

Hľadáte alternatívu k koláčom s jahodami? Ak vás nudí tradičné pečivo, pripravte jahodové koláčiky, ktoré si každý zamiluje. Môžete ich rýchlo vyrobiť z obľúbených produktov. Budú dokonalým doplnkom k popoludňajšej káve alebo čaju. Pozrite si jednoduchý recept.

Jednoduchý a rýchly recept na jahodové muffiny.
Foto: shutterstock/MarinaKo

V júni zvyčajne pripravujeme jahodové pečivo, aby sme čo najlepšie využili toto sezónne ovocie, ktoré môže každú chvíľu zmiznúť zo stánkov a regálov obchodov. Tentoraz prinášame recept na jahodové koláčiky, ktoré zmiznú z taniera v okamihu. Príprava si nevyžaduje žiadne špeciálne kuchárske zručnosti. V podstate stačí, ak si pripravíte masu, ktorou jahody zalejete.

Ingrediencie na jahodové muffiny

Prísady na jahodové muffiny sú populárne, preto ich kúpime v každom obchode. Tieto produkty však zvyčajne máme aj v našej kuchyni. Stačí si kúpiť jahody, ktoré v tomto pečive nesmú chýbať.

V júni zvyčajne pripravujeme jahodové pečivo, aby sme čo najlepšie využili toto sezónne ovocie, ktoré môže každú chvíľu zmiznúť zo stánkov a regálov obchodov.
Foto: shutterstock/yuris

Aké prísady potrebujeme na prípravu jahodových muffinov? Tu je ich zoznam:

1 vajce

50 g múky

100 g jahôd

100 ml mlieka

80 g cukru

50 ml oleja

8 g prášku do pečiva

8 g vanilkového cukru

Jednoduchý a rýchly recept na jahodové muffiny

Prípravu jahodových muffinov začnite umytím ovocia a očistením stopiek. Potom ich vložte do papierových formičiek alebo špeciálnej formy na muffiny.

Potom do misky rozklepnite vajce a pridajte obyčajný aj vanilkový cukor. Prešľahajte, aby sa spojili.

K spojeným surovinám pridajte mlieko a olej a opäť premiešajte. Nakoniec pridajte múku a prášok do pečiva a opäť premiešajte.

Cesto by malo byť homogénne a husté, ale stále by malo mať tekutú štruktúru. Toto cesto nalejte na jahody a vložte do rúry vyhriatej na 180 stupňov. Muffiny s jahodami pečte 20 minút.

Podávajte hneď po vychladnutí. Jahodové muffiny môžete ozdobiť šľahačkou alebo čokoládou, ktorú vopred rozpustíte vo vodnom kúpeli.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jahodový koláč ľahký ako obláčik. Recept na tento šialený koláč mi prezradila moja švagriná cukrárka

Jogurtový koláč robím bleskovo. Je jemný, sladký a mizne ešte teplý

The post Jahody vložím do formičiek a zalejem ich zmesou. Za chvíľu mám vynikajúce koláčiky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie