Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jako obvykle: Mohamedáni po útoku v Mannheimu nadšeně – a beztrestně – čin schvalují (video)

V celé Evropě již platí poměrně přísné zákony, které trestají takzvané „nenávistné projevy.“ Nicméně opět se využívají jen selektivně, vždy jen proti těm, kteří si dovolí cílit na muslimy či různé menšiny, nikdy však nemíří na ty, kteří schvalují činy, jejichž obětí je původní Evropan nebo jakékoli útoky na evropskou kulturu. Mnoho oslavujících příspěvků se […]
Menej ako 1 min. min.

V celé Evropě již platí poměrně přísné zákony, které trestají takzvané „nenávistné projevy.“ Nicméně opět se využívají jen selektivně, vždy jen proti těm, kteří si dovolí cílit na muslimy či různé menšiny, nikdy však nemíří na ty, kteří schvalují činy, jejichž obětí je původní Evropan nebo jakékoli útoky na evropskou kulturu.

Mnoho oslavujících příspěvků se objevilo například po každém větším teroristickém útoku (naposledy v Rusku, dříve i útoky po celé Evropě), ale i po zapálení katedrály Notre Dame nebo po jakémkoli jiném projevu nadvlády islámu.

Toto oslavování ze strany muslimů nebývá nikdy potrestáno, přechází se jednoduše tak, jako by neexistovalo. Zato pokud je schvalování namířeno opačným směrem, pak se občas rozjede doslovná soudní mašinérie.

A pro připomenutí takových „honů na xenofoby a islamofoby“ ani nemusíme chodit do zahraničí. Připomínám, že už v době, kdy došlo k útoku na mešity na Novém Zélandu, si tehdejší islamofilní ministr vnitra Hamáček alias Al Hamajda políčil na všechny, kteří na sociálních sítích vyjádřili třeba jen náznak souhlasu s tímto činem.

Záhy padala jedna žaloba za druhou – celkem kolem stovky lidí skončilo před soudem, ve většině případů byla výsledkem tříletá podmínka, ale v jednom případě vyřkl prvoinstanční soud dokonce 6 let nepodmíněně, než to odvolací soud zmírnil na podmínku.

A podobné (i horší) rozsudky za to, že někdo něco napsal na sociálních sítích, známe i z Německa, například jistá důchodkyně dostala osm měsíců nepodmíněně  právě za nějaký údajně „xenofobní“ příspěvek na Facebooku.

V Německu také uspořádali opakované razie v domovech lidí (zde nebo zde), kteří se vyjadřovali negativně k multikulturalismu – vyděšení, většinou bezúhonní občané (často důchodci) byli v šoku, když jim náhle vtrhlo do bytu komando.

Toho se jistě muslimové, kteří s nadšením kvitovali páteční útok v Mannheimu, jehož obětí byl teprve 29letý policista, bát nemusí.

A jak tedy mohamedáni projevili své neutuchající nadšení?

V pátek večer jistý „Imám Meta“ zveřejnil na internetu znepokojivé video: Nevyhýbá se v něm dalším výzvám k vraždění, proti odpadlíkům, policistům a kritikům islámu:

„Chlapi, konečně dobrá zpráva: Tenhle Stürzenberger byl pobodán. Inshallah, chlapec, který ho pobodal, dostane nejvyšší úroveň v ráji. Přísahám při Alláhovi, pošlu ti peníze, příteli. Pošlu ti peníze. Pošlu ti jídlo, pití, pošlu ti všechno, inšalláh, to je to, co se stane i bývalým muslimům (…). Inshallah, každému kritikovi islámu. Každému, kdo kritizuje islám.“

Pak simuluje útoky nožem rukou jako šílenec…

Otevřeně vyhrožuje odpadlíkům od islámu vražednými útoky:

„A tenhle Turek taky, tenhle Turek s čepicí, s tím svým zasraným Atatürkem, počkej, uvidíš, ty zasranej špinavej Turku. Islám, každý islamofob, každý islamofob, to se stane s nožem.“

A dále:

„Diggo, přísahám při Alláhovi, on je mým příkladem. Tenhle kluk je můj vzor. Dokonce bodnul policistu do krku.“

 

A co se mu stane?

Pravděpodobně nic, neboť muslimové jsou v Německu v podobných případech  beztrestní.

Připomeňme si onen „dvojí metr.“

Školačka sdílela video AfD se Šmouly („Šmoulové jsou modří, Německo taky“) a také napsala, že Německo pro ni není jen místo na mapě, ale domov.

Později si pro ni do školy přišlo celé policejní komando. Odvedli ji a vyslýchali – teprve 16letou – bez přítomnosti rodičů. Více jste si o kauze mohli přečíst zde.

Nicméně výše uvedené video rozhodně není jediným oslavným projevem, který se ze strany muslimů žijících v Německu objevil na sociálních sítích. Níže je jakási kompilace některých oslavných výroků z Tik Toku:

 

Pro neznalé němčiny přeložím alespoň některé z těchto útok schvalujících příspěvků:

Může si za to sám (opakuje se vícekrát)
Zasloužil si to (opakuje se vícekrát)
Bodnout více prasat!
Stürzi zemřel. Ano, je to nádherný den.
Škoda, že Stürzi nebyl zabit.

Vlna nadšení se samozřejmě neprojevila jen v Německu, neboť případ již doslova proletěl světem. Nadšeni byli mohamedáni z mnoha dalších zemí a útočník je samozřejmě oslavován.

To může podnítit i dalšího džihádistu, aby provedl podobný čin.

Zde je analýza kritika islámu Michaela Stürzenbergera, který na schvalování útoku také zareagoval:

Nevíme, jak to více než sedmi milionům muslimů v Německu tiká v hlavě. Také nevíme, kolik z nich vyznává politický islám a právo šaría. A kolik z nich je tak radikálních, že jsou ochotni bojovat za vznik islámského státu a použít násilí.

Od roku 2015 přišlo do Německa více než 300 000 Afghánců a téměř dva miliony Syřanů. Kromě toho jsou zde muslimové z Iráku, Somálska, různých dalších afrických islámských zemí a Turecka. Tam je socializace úplně jiná a politický islám je často součástí každodenního života.

Zde vidíme kompilaci reakcí radikálních muslimů na útok nožem v Mannheimu na Tik Toku. Děsivé.“

Nakonec lze zkonstatovat, že německá vláda je – spolu s CDU a Merkelovou –  jasným spoluviníkem..

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie