Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ján Mažgút: Kde je u Šimečku záujem o občana?

www.slovanskenoviny.sk/rss Do vyhlásenia oficiálnych výsledkov ešte chýbalo zhruba desať hodín, no SME už hovorilo ako o neoficiálnom víťazovi o Progresívnom Slovensku. A tak aj jeho predseda Michal Šimečka dostal priestor v rozhovore, v ktorom mohol informačný únik výsledkov okomentovať v rozhovore. Ten neušiel ani Jánovi Mažgútovi (Smer-SSD), ktorý ho  na Facebooku okomentoval síce veľmi stručne, zato jednoznačne. V nedeľu popoludní Michal Šimečka […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Do vyhlásenia oficiálnych výsledkov ešte chýbalo zhruba desať hodín, no SME už hovorilo ako o neoficiálnom víťazovi o Progresívnom Slovensku. A tak aj jeho predseda Michal Šimečka dostal priestor v rozhovore, v ktorom mohol informačný únik výsledkov okomentovať v rozhovore.

Ten neušiel ani Jánovi Mažgútovi (Smer-SSD), ktorý ho  na Facebooku okomentoval síce veľmi stručne, zato jednoznačne.

V nedeľu popoludní Michal Šimečka (PS) poskytol rozhovor SME, v ktorom upozornil Smer, že má brzdiť a tiež, že ak sa PS správne sústredí na regióny, tak už v najbližších voľbách sú schopní Smer poraziť aj v regiónoch. Ján Mažgút v Šimečkových slovách márne hľadá okrem túžby poraziť Smer aj iné hodnoty.

A sme zase pri tom „Nemôžu mať všetko“

„Ak sa výsledky potvrdia tak, ako boli medializované, je to jasný signál, že dokážeme poraziť Smer. To je dôležitá vzpruha pre našich voličov, ale aj pre nás do ďalšej práce. Druhý dôležitý odkaz je aj pre túto vládu, aby brzdili, a že nemôžu všetko,“ vyjadril sa Michal Šimečka pre denník SME s tým, že zrejme očakával iné výsledky, no analyzovať to, prečo sa nenaplnili, bude ešte čas.

Sebavedomia toľko, ako to len Šimečka vie

„Ale je naozaj dôležité povedať, že sa ukazuje, že Smer vieme poraziť. Aj na sneme PS v máji som povedal, že strana musí ďalej rásť, ak sa chceme dotiahnuť na Smer. Za kľúčové považujem, aby sme ukotvili našu stranu v každom jednom regióne, okrese aj meste Slovenska. To je teraz naša úloha na najbližšie dva roky okrem poctivej opozičnej práce. Potom som presvedčený, že dokážeme poraziť Smer v národných voľbách, hoci to je ešte ďaleko,“ hovorí Michal Šimečka, z čoho vidno, aký je nie len on sám, ale aj jeho strana doslova dizajnovaný na výhry nad Smerom.

Facebook / Ján Mažgút

Jediný cieľ. Ostatné sú omáčky

„Vodca Progresívneho Slovenska M. Šimecka opäť raz ukázal, s akým cieľom šli do tohtoročných európskych volieb – poraziť SMER – SSD… Vážne?!,“ uvažuje na Facebooku Ján Mažgút.

„A čo hodnoty Sloveniek, Slovákov a celého Slovenska, ktoré by ste mali v Európe presadzovať.  Hm, také asi nemáte,“ uzatvára Mažgút svoj status.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Ján Mažgút: Kde je u Šimečku záujem o občana? je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie