Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Japonská metóda pestovania uhoriek. Jednoduchá a nečakane dobré výsledky

Počuli ste niekedy o japonskej metóde pestovania uhoriek? Ak nie, musíte sa o nej dozvedieť. Je pomerne jednoduchá a môže priniesť nečakane dobré výsledky. Ak ste ju ešte nevyskúšali, určite ju vyskúšajte. Svoju vlastnú úrodu nepoznáte. Pôjdete do rizika? Ako pestujú uhorky Japonci? Japonský spôsob pestovania uhoriek je čoraz populárnejší. Pre svoju jednoduchosť sa odporúča […]
Menej ako 1 min. min.

Počuli ste niekedy o japonskej metóde pestovania uhoriek? Ak nie, musíte sa o nej dozvedieť. Je pomerne jednoduchá a môže priniesť nečakane dobré výsledky.

Ak ste ju ešte nevyskúšali, určite ju vyskúšajte. Svoju vlastnú úrodu nepoznáte. Pôjdete do rizika?

Ako pestujú uhorky Japonci?

Japonský spôsob pestovania uhoriek je čoraz populárnejší. Pre svoju jednoduchosť sa odporúča pre začínajúcich aj pokročilých záhradkárov.

Zahŕňa výber čo najúrodnejšieho miesta pre uhorky a výsadbu semien do horúcich pilín. Hoci sa to zdá byť bláznivé, odporúčame tento patent vyskúšať. Budete prekvapení, ako takáto malá zmena môže spôsobiť revolúciu vo vašej úrode.

Ukázalo sa, že sadenice pestované v pilinách majú nielen silnejší koreňový systém, ale vykazujú aj vyššiu odolnosť voči chorobám a dlhšie plodia.

Ako sadiť sadenice do pilín?

Jednoducho naplňte nádobu do polovice pilinami a zalejte ju horúcou vodou. Keď celá vec trochu vychladne, mieste piliny, kým sa nevytvoria malé kúsky.

Keď substrát ešte nevychladol, zasejte do nich semená. Potom to celé zasypte horúcimi pilinami. Musíme uznať, že táto metóda je na svoju účinnosť naozaj jednoduchá.

Pokračujte v známom spôsobe pestovania uhoriek. Keď sadenice vyrastú, zasaďte ich do pôdy a starajte sa o ne klasickým spôsobom a tešte sa z uhoriek bez chorôb.

Na čo by ste mali pri výsadbe pamätať?

Pamätajte, že navrhovaný japonský spôsob výsadby uhoriek nevyrieši všetky vaše problémy. Hoci budú uhorky odolné voči najčastejším chorobám, stále majte na pamäti ich správnu starostlivosť a výber miesta pre ne s úrodnou pôdou.

Kombináciou japonskej metódy výsadby uhoriek s klasickým pestovaním znásobíte svoje výnosy. Musíme priznať, že táto lacná a účinná metóda vás môže osloviť, preto vám dôrazne odporúčame vyskúšať jej účinnosť na vlastných plodinách.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie