Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Japonský expremiér Abe byl zastřelen den po velmi zajímavém rozhovoru o injekcích mRNA (video)

Možná si ještě pamatujete na atentát na bývalého japonského premiéra, ke kterému došlo před dvěma lety. Kolem něj se vyrojilo – podobně jako kolem jiných atentátů – mnoho různých spekulací. Nicméně nyní se zjistilo, že pouhý den před atentátem došel Abe k velmi zásadnímu rozhodnutí, které mohlo být zároveň tím, co mu vzalo život… Japonskem […]
Menej ako 1 min. min.

Možná si ještě pamatujete na atentát na bývalého japonského premiéra, ke kterému došlo před dvěma lety. Kolem něj se vyrojilo – podobně jako kolem jiných atentátů – mnoho různých spekulací. Nicméně nyní se zjistilo, že pouhý den před atentátem došel Abe k velmi zásadnímu rozhodnutí, které mohlo být zároveň tím, co mu vzalo život…

Japonskem v červenci 2022 otřásl atentát na bývalého premiéra Šinzó Abeho, který byl zastřelen při projevu na předvolební akci.

Emeritní profesor Yasufumi Murakami z Tokijské univerzity věd nyní ve výbušném rozhovoru prozradil, co tomu předcházelo. Podle novináře Michaela Yona, který byl stejně jako Masako Ganaha rozhovoru přítomen, to má vše co do činění se smrtícími injekcemi.

Říká, že Japonci se probouzejí rychlým tempem, protože obrázky jsou všude na internetu.

Yon se ho zeptal, kdy japonská vláda zakázala ivermektin jako lék na Covid. Murakami odpověděl, že premiér Abe chtěl povolit používání ivermektinu, ale byl odmítnut.

Mike Adams z Natural News se zeptal emeritního profesora, zda to může být důvod, proč chtěli zabít Abeho.

Murakami pak prozradil, že den před atentátem měl schůzku v Abeho kanceláři. Rozhovor se týkal zastavení mRNA vakcín od společností Pfizer a Moderna. Murakami se měl setkat s Abem a jeho ženou.

Den po této schůzce byl Abe zastřelen.

„Panebože,“ odpověděl Adams polekaně. Poradil všem Japoncům, aby nikdy nedůvěřovali velkým americkým korporacím.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie