Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jarná kvapka krvi v Nemocnici AGEL Krompachy

Nemocnica AGEL Krompachy vás srdečne pozýva na udalosť, ktorá môže zmeniť životy - Jarnú kvapku krvi. Ako informuje mesto Krompachy, toto nesmierne dôležité podujatie sa uskutoční dňa 22. apríla 2024, s úvodným štartom o 8:00 ráno. Ak chcete pridať svoj krvný typ do tohto dôležitého zásobovania, zastavte sa v Pavilóne C v priestoroch nemocničnej kaplnky. […]
Menej ako 1 min. min.

Nemocnica AGEL Krompachy vás srdečne pozýva na udalosť, ktorá môže zmeniť životy – Jarnú kvapku krvi.

Ako informuje mesto Krompachy, toto nesmierne dôležité podujatie sa uskutoční dňa 22. apríla 2024, s úvodným štartom o 8:00 ráno. Ak chcete pridať svoj krvný typ do tohto dôležitého zásobovania, zastavte sa v Pavilóne C v priestoroch nemocničnej kaplnky.

Darcovstvo krvi je jedným z najšľachetnejších spôsobov, ako pomôcť tým, ktorí bojujú s chorobami alebo úrazmi. Každá kvapka darovanej krvi môže byť rozhodujúca pri záchrannej operácii, liečbe vážnych ochorení alebo pri poskytovaní krvi pre novorodencov a matky počas pôrodu.

Vaša účasť na Jarnej kvapke krvi je skutkom lásky a solidarity, ktorý môže mať hlboký vplyv na niekoho život. Bez ohľadu na to, či ste už darcom krvi alebo sa chystáte darovať prvýkrát, vaše gesto bude mať neporovnateľnú hodnotu a vďačnosť.

Prosíme, aby ste sa na podujatie pripravili vhodnou stravou a pitným režimom, a nezabudli si so sebou priniesť platný identifikačný doklad. Pri darcovstve krvi si dávajte pozor na svoje zdravie a dobre sa vyspite pred samotným darovaním.

Nemocnica AGEL Krompachy sa teší na vašu účasť na Jarnom krvnom darovaní a ďakuje vám za váš neoceniteľný príspevok k záchrane životov a udržaniu zásob krvi pre tých, ktorí ju najviac potrebujú.

Vaša kvapka krvi môže byť pre niekoho celým svetom. Podporte nás a darujte krvi.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie