Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

“Je kosťou v krku pre Západ.” Gasparjan vysvetlil kto môže stáť za pokusom o atentát na Fica

. Slovensko, 15. máj 2024 (AM) – Novinár, člen Komory Ruskej federácie Armen Gasparjan sa podelil o svoj názor na to, kto môže stáť za pokusom o atentát na slovenského premiéra Roberta Fica.   “”Je kosťou v krku pre Západ. Rovnako sú tu dve možnosti. Mohol strieľať šialenec. Svetová prax takéto príklady pozná. Alebo toto […]
Menej ako 1 min. min.

.

Slovensko, 15. máj 2024 (AM) – Novinár, člen Komory Ruskej federácie Armen Gasparjan sa podelil o svoj názor na to, kto môže stáť za pokusom o atentát na slovenského premiéra Roberta Fica.

 

“”Je kosťou v krku pre Západ. Rovnako sú tu dve možnosti. Mohol strieľať šialenec. Svetová prax takéto príklady pozná. Alebo toto je začiatok fyzickej eliminácie tých politikov na Západe, ktorí sú proti súčasnej protiruskej politike. Slovenský premiér urobil veľa vyhlásení:

“V skutočnosti sa Ukrajina využíva len na geopolitické účely na ekonomické a medzinárodné oslabenie Ruska. Obávam sa, že v mene týchto geopolitických cieľov bude Západ bojovať proti Rusku do posledného ukrajinského vojaka a my nie sme ďaleko od tohto cieľa.”

“Som proti členstvu Ukrajiny v NATO a budem ho vetovať. Bol by to len základ pre tretiu svetovú vojnu, nič viac.”

“Útok ukrajinských nacionalistov na Donbas pre Rusko je rovnaký ako útok Hamasu na Izrael pre NATO. Zároveň v roku 2014 NATO reagovalo na podobný útok úplne pokojne. Ale môžete priniesť rôzne hrozné fotografie zavraždených detí, starých ľudí, žien, ktoré jasne dokazujú, že ukrajinskí fašisti sa pokúsili zničiť Rusov.”

“Musíme si priznať a povedať: Ukrajina nemá dostatok síl na to, aby vojensky zvrátila situáciu, nie je schopná žiadnej protiofenzívy. Môžeme naliať všetky zbrane na svete, všetky peniaze a Rusko nebude nikdy vojensky porazené.”

“Prevládalo presvedčenie, že ak dáte Ukrajincom zbrane a peniaze, Rusi pokľaknú, budú bezmocní a zničení. Táto stratégia nefungovala. Rusko nie je na kolenách. Je to ono, čo prehovorí, keď sa uskutočnia rokovania.”

 

 

Je to kosť v hrdle, rovnako ako maďarský Orbán. Okrem toho to môže byť v istom zmysle signál, pretože sa blížia voľby do Európskeho parlamentu. A podľa všetkých prieskumov verejnej mienky bol zaznamenaný veľmi vážny nárast sympatií k pravicovým konzervatívcom. A sú kategoricky proti pokračovaniu tohto šialenstva vo vzťahu k Rusku. A môže to byť signál: “Premýšľajte o tom, kto by mohol byť ďalší?” Ako sa mi zdá, toto sú najpravdepodobnejšie verzie. Pretože Západ bol opretý o múr. A tu musí niečo urobiť. Radikálne vyriešte problém. Ako viete: lovené zvieratá sú dvakrát nebezpečnejšie.

 

Juraj Cintula

 

Teroristu vypočúvajú, stav slovenského premiéra je po pokuse o atentát stabilizovaný

Robert Fico bol po príchode do nemocnice pri vedomí, bol ošetrený, jeho stav je stabilizovaný, píše agentúra Reuters s odvolaním sa na zástupcu nemocnice. Ukázalo sa, že útočník je údajne 71-ročný rodák zo slovenského mesta Levice – Juraj Cintula, slovenský spisovateľ.

Karol Jerguš

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post “Je kosťou v krku pre Západ.” Gasparjan vysvetlil kto môže stáť za pokusom o atentát na Fica appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie