Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Je malá spotreba vakcín? Nevadí, farmabiznis má ďalší nápad!

www.slovanskenoviny.sk/rss Po experimentálnych injekciách Covid mRNA by teraz ľudstvo malo dostať aj génovú terapiu pre vtáčiu chrípku? Americká vláda chce financovať príslušné štúdie, pretože vírus H5N1 sa údajne šíri v Spojených štátoch. Z toho profitujú akcie firmy Moderna. Vzhľadom na výskum prínosu funkcie by sme mali byť pripravení na ďalšiu plandémiu? Pýta sa web report24.news. Akcie spoločnosti […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Po experimentálnych injekciách Covid mRNA by teraz ľudstvo malo dostať aj génovú terapiu pre vtáčiu chrípku? Americká vláda chce financovať príslušné štúdie, pretože vírus H5N1 sa údajne šíri v Spojených štátoch. Z toho profitujú akcie firmy Moderna.

Vzhľadom na výskum prínosu funkcie by sme mali byť pripravení na ďalšiu plandémiu? Pýta sa web report24.news.

Akcie spoločnosti Moderna vzrástli o viac ako 4 percentá hneď po tom, ako denník Financial Times informoval, že vláda USA plánuje financovať neskoršiu fázu testu vakcíny Moderna mRNA vtáčej chrípky. Spoločnosť, ktorá bola už počas Corony masívne medializovaná, predtým oznámila, že pracuje na injekciách génu H5N1.

Ktorý despota príde ako prvý s povinným očkovaním proti vtáčej chrípke?

Predchádzajúce štatistiky však ukazujú, že pandemický potenciál vírusu, ktorý je známy už mnoho rokov, je v pomere k ľudstvu veľmi nízky. V USA u ľudí boli identifikované iba dva prípady H5N1 – vtáčej chrípky. Prvý prípad bol u pracovníka na mliečnej farme v Texase v apríli a druhý prípad prišiel z mliečnej farmy v Michigane minulý týždeň. Obaja mali mierne infekcie a odvtedy sa zotavili. Odkedy bol H5N1 prvýkrát objavený u ľudí, na celom svete bolo potvrdených približne 600 prípadov.

Záhada – o výskume vývoja vakcíny na H5N1 sa nesmie informovať

Aj keď od roku 2012 platí moratórium na štúdie v tomto smere, to, že sa takéto práce už nesmú publikovať, neznamená, že sa takéto nebezpečné štúdie stále nevykonávajú. Tento výskum zaisťuje nielen to, že sa takéto vírusy stanú biologickými zbraňami, ktoré sa môžu prenášať z človeka na človeka (ako tomu bolo samozrejme v prípade výskumu koronavírusov vo Wu-chane), ale existuje aj veľké riziko náhodného šírenia prostredníctvom takzvaných „laboratórnych únikov“.

Keď je pandémia „darom nebies“

Pre „jednoproduktovú spoločnosť“, ako je Moderna, by bola ďalšia „pandémia“ šťastím. Ak ste už dosiahli hlúpy zisk s experimentálnymi génovými injekciami počas pandémie Corona, pandémia H5N1 by bola pre spoločnosť ďalšou dojnou kravou. Ale vzhľadom na vážne vedľajšie účinky injekcií korona génu a stále neznáme dlhodobé účinky týchto génových terapií vyvstáva otázka, aké nebezpečné by mohlo byť ďalšie kolo takýchto injekcií mRNA pre ľudstvo.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Je malá spotreba vakcín? Nevadí, farmabiznis má ďalší nápad! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie