Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Je manželkou šejka z Dubaja. To je cena, ktorú platí za luxusný život. Prezradila zoznam zákazov

05.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/soudiofarabia/). Aký je život žien v Dubaji? Soudi Al Nadak sa vydala za jedného z dubajských milionárov. Britka odhaľuje zákulisie ich vzťahu. Napriek mnohým vymoženostiam je tu aj veľa vecí, na ktoré nesmie. Aký je život žien v Dubaji?Foto: instagram.com/soudiofarabia/ Mladá Britka sa preslávila na sociálnych sieťach zdieľaním zábleskov […]
Menej ako 1 min. min.

05.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/soudiofarabia/).

Aký je život žien v Dubaji? Soudi Al Nadak sa vydala za jedného z dubajských milionárov. Britka odhaľuje zákulisie ich vzťahu. Napriek mnohým vymoženostiam je tu aj veľa vecí, na ktoré nesmie.

Aký je život žien v Dubaji?
Foto: instagram.com/soudiofarabia/

Mladá Britka sa preslávila na sociálnych sieťach zdieľaním zábleskov svojho života s dubajským šejkom. Zo záberov, ktoré prezentuje na internete, dýcha luxus a nádhera. Realita je však trochu iná. Soudi Al Nadak sa rozhodla porozprávať o výhodách a nevýhodách takéhoto života.

Je manželkou milionára z Dubaja. Stretli sa na univerzite

Soudi Al Nadak pochádza zo Sussexu, Spojené kráľovstvo. S manželom, podnikateľom Jamalom Al Nadakom, sa zoznámila, keď obaja študovali na univerzite v Dubaji. Ich prvé stretnutie sa uskutočnilo pred 7 rokmi a v roku 2021 sa zosobášili.

„Mali sme veľa spoločných priateľov a vždy sme sa stretávali na akciách celebrít. Jamal sa ma vždy pýtal na rande a ja som mu nakoniec dala šancu“

– pripomenula si v Daily Mail.

Každý deň vyžaruje žena luxusom. Drahé nákupy, exkluzívne reštaurácie a najdrahšie hotely. 26-ročná žena priznala, že byť manželkou milionára nie je ľahká výzva, ako si mnohí myslia.

Odhaľuje pravdu o živote so šejkom. Hoci má veľa vymožeností, jej život nie je taký pestrý

Aj keď na ňu manžel míňa obrovské peniaze, čím plní každý jej sen, realita nie je taká ružová. Manželstvo tohto páru má pravidlá, ako je zákaz priateľov opačného pohlavia alebo znalosť hesiel k účtom svojich partnerov. Manželia môžu kontrolovať, kde sa momentálne nachádzajú, pretože zdieľajú svoju polohu.

Žena nemôže študovať na vysokej škole, pretože by to znamenalo možnosť stretnúť sa s iným mužom. Soudi Al Nadak tiež musela obmedziť svoju online aktivitu a dávať si pozor na to, čo uverejňuje, aby „neurazila rodinu svojho manžela“.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Je to detektívka. Dala tri znamenia, že vaše manželstvo sa skončí rozvodom

Urobte svojmu partnerovi vtáčí test. Stačí jedna otázka. Takto si preveríte, či má vzťah šancu prežiť

The post Je manželkou šejka z Dubaja. To je cena, ktorú platí za luxusný život. Prezradila zoznam zákazov appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie