Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Je psia povinnosť politikov starať sa o vlastných občanov a o štát, v ktorom dostali politickú moc.

www.slovanskenoviny.sk/rss Počujete ten krik našej opozície, tretieho sektora a ostatných prozápadných aktivistov o tom, že vraj nezávislá Ukrajina je v záujme Slovenska?, pýta sa na sociálnej sieti gen.v.v. Jozef Viktorín. jeho status uverejňujeme v plnom znení. Povedzme si ale veci ako sú a na nalejme si čistého vina. V prvom rade by malo byť dôležité, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Počujete ten krik našej opozície, tretieho sektora a ostatných prozápadných aktivistov o tom, že vraj nezávislá Ukrajina je v záujme Slovenska?,

pýta sa na sociálnej sieti gen.v.v. Jozef Viktorín. jeho status uverejňujeme v plnom znení.

Povedzme si ale veci ako sú a na nalejme si čistého vina. V prvom rade by malo byť dôležité, pre mňa samozrejme je, aby Slovenská republika bola nezávislá vo všetkých svojich krokoch a hlavne, aby zaručovala bezpečnosť vlastným občanom.

Aby sme rozumeli presne: nie bezpečnosť tých ukrajinských, ale našich slovenských občanov. Predsa tí majú byť pre našich politikov najdôležitejší. Žvásty globalistov a predstaviteľov sorošovskych nadácii nás totiž cielene zbavujú normálnosti. Od kedy sa nemáme starať my sami o seba, ale o iných?

V prvom rade sa chcem spýtať, kde boli títo krikľúni keď sa zrovnával so zemou Irak, Afganistan, Líbya a ďalšie krajiny vo svete, kde sa viedli vojny pod zámienkou implementácie americkej formy demokracie. T

o je tá dvojtvárnosť, tá politika dvojakého metra. Alebo lepšie povedané: za cudzie peniaze zapredám aj vlastné korene, vlastnú identitu. Títo dobrodruhovia dneška, medzi ktorých radím celú opozíciu, zabúdajú alebo nevedia, že sme sa stali ľahkou súčasťou hry mocných.

Presne tých, ktorí sa na konci dňa na nás vykašlú, prese tak, ako to poznáme z našej vlastnej histórie. My sme pre nich nikto. Nie sme a nikdy sme neboli pre nich relevantní partneri.

Zabudnime už konečne, že neplatí vzorec:.keď sa niečo negatívne udeje vo svete či u nás, tak to preto lebo Rusko, lebo Fico, lebo neviem kto. Zodpovednosť za náš vývoj je iba a výlučne na nás. Politici sa zodpovedajú občanom.

To len tá opozično-progresívna hra je o zneisťovaní a strašení občanov. Ale to nie je cesta pre Slovensko, ani pre proslovensky a národne konajúcich politikov. Ich primárna starosť musí byť nasmerovaná na zlepšovanie života občanov. Na. zdravotníctvo, školstvo a sociálne programy.

Pre mňa je to jasná formulka: je to je psia povinnosť politikov starať sa o vlastných občanov a o štát v ktorom dostali politickú moc.

Jozef Viktorín, gen.v.v/skspravy.sk

Príspevok Je psia povinnosť politikov starať sa o vlastných občanov a o štát, v ktorom dostali politickú moc. je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie