Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Je známe, ako sa deti vojvodkyne Kate a princa Williama vyrovnávajú s chorobou svojej matky. Priateľ prezradil srdcervúce detaily

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lorna Roberts). Rakovina Kate Middleton znamenala pre kráľovskú rodinu mnoho výziev. Vojvodkyňa sa však v tomto ťažkom období môže spoľahnúť na podporu manžela a detí. Priateľ kráľovskej rodiny prezradil, ako na chorú 42-ročnú ženu vplýva prítomnosť detí. Priateľ kráľovskej rodiny prezradil, ako na chorú 42-ročnú Kate Middleton vplýva prítomnosť […]
Menej ako 1 min. min.

04.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lorna Roberts).

Rakovina Kate Middleton znamenala pre kráľovskú rodinu mnoho výziev. Vojvodkyňa sa však v tomto ťažkom období môže spoľahnúť na podporu manžela a detí. Priateľ kráľovskej rodiny prezradil, ako na chorú 42-ročnú ženu vplýva prítomnosť detí.

Priateľ kráľovskej rodiny prezradil, ako na chorú 42-ročnú Kate Middleton vplýva prítomnosť detí.
Foto: shutterstock/Lorna Roberts

Vojvodkyňa Kate sa pred pár týždňami rozhodla zastaviť všetky teórie a špekulácie, ktoré sa objavili počas jej mediálnej neprítomnosti a v emotívnom videu priznala, že testy po operácii brucha, ktorú podstúpila v januári, bohužiaľ ukázali prítomnosť rakoviny.

Kate Middleton vo svojom zverejnenom vyhlásení netajila, že diagnóza rakoviny „bola obrovským šokom“ nielen pre ňu, ale aj pre princa Williama. Vojvodkyňa tiež priznala, že o chorobe informovala svoje tri deti, no s manželom strávili veľa času tým, že „všetko vysvetľovali Georgovi, Charlotte a Louisovi spôsobom, ktorý im bol primeraný“.

Tvárou v tvár chorobe princeznej z Walesu sa oči celého sveta upierajú na britskú kráľovskú rodinu, najmä na jej najmladších členov. Nečudo, že Kate Middleton a princ William z obavy o svoje deti plánovali počas veľkonočných prázdnin poskytnúť informácie o rakovine, aby deti nemuseli hneď čeliť otázkam o matkinom ochorení.

Deti vojvodkyni Kate Middleton pomáhajú v boji s rakovinou.
Foto: Wikimedia Commons/Number 10, CC BY 2.0

POZRITE TIEŽ AJ: Princ Harry sa obáva o svoju bezpečnosť, pretože plán jeho návštevy Londýna UNIKOL! „Uvedomuje si potenciálnu hrozbu“

Deti vojvodkyni Kate Middleton jej pomáhajú v boji s rakovinou

Podľa dôverných informácií jedného z informátorov sú deti kráľovského páru skutočnou oporou počas liečby rakoviny Kate. Rodinný priateľ povedal magazínu PEOPLE, že George, Charlotte a Louis sú pre Williama a Kate „celý svet“. Informátor tiež poznamenal, že najmladší členovia kráľovskej rodiny svojim úsmevom a detskou radosťou pozdvihujú náladu svojim rodičom.

„Poteší srdce, keď vidíte tú neuveriteľnú húževnatosť detí“

– povedal podľa People dlhoročný priateľ kráľovskej rodiny.

Počas rozhovoru padla aj téma času, ktorý Kate a William trávia so svojimi deťmi. Informátor webu prezradil, že manželia uprednostňujú čas strávený s rodinou, pretože „baviť sa spolu, keď sú všetci spolu, je pre nich veľmi dôležité“.

Kate Middleton a princ William.
Foto: Wikimedia Commons/Robbie Dale, CC BY-SA 2.0

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Kate plánuje opustiť palác, no lekári to nedovoľujú. Toto nebolo to, čo očakávala

Rodičia vojvodkyne Kate sú v ťažkej situácii. Topia sa v dlhoch

The post Je známe, ako sa deti vojvodkyne Kate a princa Williama vyrovnávajú s chorobou svojej matky. Priateľ prezradil srdcervúce detaily appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie