Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jeden luxusný byt. Zelenskyj odvolal predstaviteľa tajnej služby, ktorého spájajú s korupciou

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal vedúceho oddelenia kybernetickej bezpečnosti spravodajskej služby SBU Iľľu Viťuka. Ukrajinské médiá ho spájajú s obvineniami z korupcie. Informovala o tom agentúra DPA. Výnos prezidenta o odvolaní predstaviteľa Ukrajinskej bezpečnostnej služby zverejnili v stredu na jeho webovej stránke. Dôvod rozhodnutia sa v ňom neuvádza. Podľa správ ukrajinských médií kúpila Viťukova manželka luxusný […]
Menej ako 1 min. min.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal vedúceho oddelenia kybernetickej bezpečnosti spravodajskej služby SBU Iľľu Viťuka. Ukrajinské médiá ho spájajú s obvineniami z korupcie. Informovala o tom agentúra DPA.

Výnos prezidenta o odvolaní predstaviteľa Ukrajinskej bezpečnostnej služby zverejnili v stredu na jeho webovej stránke. Dôvod rozhodnutia sa v ňom neuvádza.

Podľa správ ukrajinských médií kúpila Viťukova manželka luxusný byt v centre Kyjeva a protikorupčné úrady v tejto súvislosti preverujú ich majetkové pomery. Samotného Viťuka už pred odvolaním postavili mimo službu.

“Nespoliehajme sa na NATO.” Macron ponúka francúzske jadrové zbrane na obranu Únie, nechce byť vazalom USA

Zelenskyj prisľúbil dôrazný boj proti korupcii a sprenevere štátnych financií. Ukrajina musí vo svojich snahách o vstup do EÚ preukázať pokrok aj v tejto oblasti.

Ukrajinského ministra poľnohospodárstva Mykolu Soľského nedávno vzali do väzby a následne prepustili na kauciu v prípade podozrenia z účasti na korupčnom škandále.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie