Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jeden zo spôsobov boja proti ovocným muškám, ktorý naozaj funguje. Produkty, ktoré potrebujete, už máte v kuchyni

29.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Anne Webber). Ovocné mušky môžu byť naozaj nepríjemné. Boj s týmto hmyzom nie je najjednoduchší. Ukazuje sa však, že v mnohých prípadoch sa určitá nízkonákladová domáca metóda ukazuje ako veľmi účinná. Zistite, o čo ide. Ovocné mušky môžu byť naozaj nepríjemné. Boj s týmto hmyzom nie je najjednoduchší. Ukazuje […]
Menej ako 1 min. min.

29.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Anne Webber).

Ovocné mušky môžu byť naozaj nepríjemné. Boj s týmto hmyzom nie je najjednoduchší. Ukazuje sa však, že v mnohých prípadoch sa určitá nízkonákladová domáca metóda ukazuje ako veľmi účinná. Zistite, o čo ide.

Ovocné mušky môžu byť naozaj nepríjemné. Boj s týmto hmyzom nie je najjednoduchší. Ukazuje sa však, že v mnohých prípadoch sa určitá nízkonákladová domáca metóda
Foto: shutterstock.com/Anne Webber

Ovocné mušky sa v našich kuchyniach objavujú zvyčajne počas teplých dní. Zvyčajne sa to stáva po nákupe. Spolu s ovocím a zeleninou často získavame takýchto nových „nájomníkov“. Ak s nimi nezačneme bojovať okamžite, po niekoľkých dňoch sú doslova všade. Tento hmyz veľmi rýchlo kladie vajíčka, z ktorých sa po necelom dni vyliahnu ďalšie. Našťastie existujú skvelé domáce prostriedky, ktoré nám môžu pomôcť vysporiadať sa s týmto problémom. Vôbec nemusíme kupovať drahé prípravky.

Účinná metóda krok za krokom pre ovocné mušky

Na použitie tejto metódy potrebujete len dva produkty. Sú to: jablčný ocot a prostriedok na umývanie riadu. Ovocné mušky priťahuje vôňa tohto druhu octu, preto sa veľmi často používa pri boji proti hmyzu. Tu je jednoduchý recept krok za krokom.

Pripravte si pohár jablčného octu.

Pridajte doň niekoľko kvapiek prostriedku na umývanie riadu.

Produkty spolu spojte.

Zmes nalejte do nádoby.

Umiestnite ju kdekoľvek v kuchyni

Je potrebné spomenúť, že ak sa domáce prostriedky ukážu ako neúčinné, môžu pomôcť rôzne špecializované pasce, ktoré teraz môžete získať v mnohých obchodoch. Ich ceny začínajú už od niekoľkých desiatok zlotých.

Keď sa ovocných mušiek zbavíme, zvyčajne začneme premýšľať o tom, čo môžeme urobiť, aby sa problém neopakoval. Je veľmi dôležité dodržiavať niekoľko pravidiel. Po prvé, mali by sme pravidelne vynášať odpadky.
Foto: shutterstock/FotoHelin

Ovocné mušky v kuchyni – ako predísť problému?

Keď sa ovocných mušiek zbavíme, zvyčajne začneme premýšľať o tom, čo môžeme urobiť, aby sa problém neopakoval. Je veľmi dôležité dodržiavať niekoľko pravidiel. Po prvé, mali by sme pravidelne vynášať odpadky. Po druhé, je dobré začať skladovať ovocie a zeleninu v chladničke. Po tretie, nenechávajme na nej otvorený alkohol. Víno alebo pivo sú nápoje, ktoré sú pre hmyz mimoriadne atraktívne.

TIP! V boji proti hmyzu môžete použiť červené víno. Otvorenú fľašu s malým množstvom alkoholu nechajte cez noc v kuchyni. Vôňa priláka muchy, ale úzke hrdlo fľaše im zabráni dostať sa von.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Čo je dobré na malé čierne mušky? Lacné spôsoby ako sa zbaviť hmyzu raz a navždy

Ako sa zbaviť ovocných mušiek? Zmiešajte a nechajte na parapete cez noc. Ráno po nich nebude ani stopy.

The post Jeden zo spôsobov boja proti ovocným muškám, ktorý naozaj funguje. Produkty, ktoré potrebujete, už máte v kuchyni appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie