Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jedinečný koncert Miquèu Montanaro a João Pedro Teixeira v meste Šahy

Mesto Šahy vás srdečne pozýva na jedinečný koncert hudobníkov Miquèu Montanaro a João Pedro Teixeira, ktorý sa uskutoční 9. mája 2024 o 19:00 hod. Ako informuje mesto Šahy, Miquèu Montanaro je multiinštrumentalista, ktorý sa už dlhé desaťročia venuje pôvodnej východoeurópskej hudbe. Spolupracoval s mnohými hudobníkmi rôznych žánrov, vrátane jazzu, world music a vážnej hudby. Program […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Šahy vás srdečne pozýva na jedinečný koncert hudobníkov Miquèu Montanaro a João Pedro Teixeira, ktorý sa uskutoční 9. mája 2024 o 19:00 hod.

Ako informuje mesto Šahy, Miquèu Montanaro je multiinštrumentalista, ktorý sa už dlhé desaťročia venuje pôvodnej východoeurópskej hudbe. Spolupracoval s mnohými hudobníkmi rôznych žánrov, vrátane jazzu, world music a vážnej hudby.

Program koncertu:

Prvá časť: V prvej časti večera si publikum bude môcť vychutnať uvoľnenú, zábavnú a virtuóznu hudbu v podaní Joaa Pedra Teixeiru a Miquèu Montanara. Ich spolupráca prináša unikátny zážitok pre všetkých milovníkov hudby.
Druhá časť: Druhá časť koncertu bude obohatená o premietanie, čo prinesie divákom jedinečný audiovizuálny zážitok.

Nenechajte si ujsť tento výnimočný koncert, ktorý spojí skvelú hudbu s inovatívnym audiovizuálnym predstavením. Tešíme sa na vašu účasť!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie